Scurgeri maronii
De aproximativ o săptămână am scurgeri maronii, în fiecare zi, din ce in ce mai mult. Sunt la jumătatea perioadei dintre menstruatii. Trebuie să îmi vină peste o săptămână și ceva, 2. Știe cineva despre ce este vorba? Pe lângă asta, are un miros urât.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgere intre menstre
- 2scurgere maronie
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 3ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 5urinare frecventa
- 3urinari dese + ca nu pot "sa tin mult in mine"
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 12Intarziere sau sarcina?
- 0secretie maronie..
- 3Urinari dese
- 1Karissa pentru chisturi
- 2Posibila sarcina?
- 4Sangerare înainte de menstruatie, dureri si balonare
- 0Urinare frecventa si durere surda in zona bazinului in dreapta
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 0Anticonceptionale
- 0Sângerare vagială între menstruații
- 4Mucus in urina
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii Urinarea frecventa sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: