Scurgeri maronii
De aproximativ o săptămână am scurgeri maronii, în fiecare zi, din ce in ce mai mult. Sunt la jumătatea perioadei dintre menstruatii. Trebuie să îmi vină peste o săptămână și ceva, 2. Știe cineva despre ce este vorba? Pe lângă asta, are un miros urât.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 9Urinari dese
- 4marvelon 21 si scurgerea maronie.. ce poate fi?
- 3Urinez des, fara usturimi
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 0Sangerari intermenstruale
- 0Secretie maro
- 0Analize urina
- 0Cum sa procedez????
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 1Urinari scurte si dese
- 1Rinichi??? Grav?
- 2Scurgere maronie in timpul sarcinii
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 13Sangerari la ovulatie
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii Urinarea frecventa sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: