sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!

pe scurt: ultima menstruatie am avut-o pe 11 iulie si sunt la ciclu neregulat.pe 26 iulie am avut contact sexual protejat.pe 28 iulie la fel doar ca dupa ejaculare(partenerul s-a curatat) si dupa cam 20 min am avut iar contact sexual doar ca neprotejat :-s.tinand cont de perioada refractara si ciclul neregulat, exista posibilitatea unei sarcini? astept un raspuns urgent! va multumesc!
3 comentarii

Buna Myra dak nu te protejezi poti ramane insarcinata char dak nu ejacueaza in u in timpul contactului sexual are o scurgere in care este sh sperma. dak vrei sa te asiguri ca nu vei ramane insarcinata ia o pastila de la farmacie(Escapelle)este pt.72 de ore adik o poti dua pana in 72 de ore de la acel contact sexual.nu cunosc prea multe desprea aceasta pastila asa ca teas spatui sa cauti prospectul pe net sa-l citesti.sh ar fi my bn sa iei niste anticonceptionale iti regleaza menstruatia sh nu my ai nici de ce sa te temi.

prima oara da m-am protejat.a doua oara insa nu...(aici e greseala mea) dar el s-a curatat dupa prima ejaculare si la al doilea contact sexual nu a ejaculat nu nimic.Dupa am facut dus si usoare spalaturi intravaginale dar sunt ingrijorata si asa pentru ca la urma urmei nimic nu e sigur. de asta intreb daca ar exista posibilitatea unei sarcini tinand cont de perioada refractara la barbati si ciclul neregulat, deci perioada de ovulatie neregulata...:-SS :-S

cel mai usor este sa faci un test si sa te convingi singura daca esti sau nu insarcinata...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 8Daca sunt insarcinata
- 0sa fie sarcina oare?
- 2As putea fi insarcinata?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 3Sarcina?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 5Sunt insarcinata?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 5Sunt insarcinata?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 1Semne de sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: