Metoprolol.
Buna seara. De 2 saptamani iau metoprolol dupa ce am avut o perioada stresanta care s-a lasat cu atacuri de panica. Am fost la cardiolog si inima este clinic sanatoasa, la psihiatru deasemenea nu sufar de anxietate sau depresie in urma unei consultatii. Buuun. Medicul de familia mi-a recomandat metoprolol pana trec peste perioada stresanta ca in cazul unui atac de panica, bataile inimii si pulsul sa ramana in limite normale.
Cum pot opri acest metoprolol ? Am citit prospectul si m am ingrozit, o farmacista m-a speriat ca asta e un medicament cronic si va trebui sa-l iau toata viata dar eu nu vreau din moment ce ekg si consultatia la inima a iesit ok. Va rog sfatuiti-ma cum sa il opresc? Treptat sau brusc ? Multumesc
Cum pot opri acest metoprolol ? Am citit prospectul si m am ingrozit, o farmacista m-a speriat ca asta e un medicament cronic si va trebui sa-l iau toata viata dar eu nu vreau din moment ce ekg si consultatia la inima a iesit ok. Va rog sfatuiti-ma cum sa il opresc? Treptat sau brusc ? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 0Stimuloton pt depresie și anxietate
- 2Remeron si cipralex
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 0Schimbare loc de munca
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 2Rispolept Consta ?
- 1Sertralina
- 1Am avut depresie in 2008
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 2Dependenta alventa
- 5Sevraj de la pastile
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
- 0Ciclu nu vine
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
- 7Medicamentele psihiatrice afectează ficatul?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: