mi-am imbracat dintii dar vai am probleme

24-07-2010
mariasefa99@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mariasefa99@yahoo.com
buna ziua..am o problema.am fost la dentist ca, mia cazut un dinte si am zis sami imbrac dintii din fata 6 la numar ca si cu ceilalti nu stateam prea bine.zis si facut slefuiti obturati scosi nervi. dar totusi vreo 2-3 dinti in timp ce musc din paine sau stiu eu ce altceva ma dor.deci nu mai stiu ce sa cred sau ce sa fac?va rog frumos sami spuneti dc totusi ma dor sau uneori simt un curent ca si cum mar curenta.care este cauza precizez ca lucrarea e deja cimentata de o luna .sa cam grabit cred. ce ma sfatuiti sa fac? nu va mai spun prin ce dureri groaznice am trecut pana sa terminat lucrarea si cate injecti au fost necesare dat fiind ca nu ma anesteziam. si acum oare sa fie tot chinu in zadar?
1 comentarii
0
24-07-2010, ora 10:00
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
In cazul in care se scot nervii, este posibil sa existe o sensibilitate la presiune (cand muscati sau atingeti dintele/dintii cu limba), dar aceasta sensibilitate apare dupa scoaterea nervului si dureaza cateva zile pana la 1-2 saptamani. In primul rand ar trebui sa faceti radiografie la toti dintii imbracati pt a se vedea corectitudinea obturatiilor de canal
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul