Mi-au aparut niste pete rosii...
As avea si eu o intrebare legata de aparitia unor pete rosii dupa un contact sexual.Mi-au aparut pe langa penis 2 pete rosi de vreo 2 - 3 cm.Intrebarea mea este: Este ceva grav?.Nu am simtit nici o reactie adversa sau ceva de genu...
2 comentarii
0
10-12-2009, ora 14:27
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn,
Consultaţi un medic dermatovenerolog. Nu vă poate pune nimeni un diagnostic cert fără să fiţi consultat/examinat. Acele pete sunt semne comune multor afecţiuni dermatologice (pot fi produse de procesul mecanic din timpul raportului sexual, pot fi produse de infecţii etc.).
După consult veţi primi un diagnostic şi o medicaţie specifică. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi un medic dermatovenerolog. Nu vă poate pune nimeni un diagnostic cert fără să fiţi consultat/examinat. Acele pete sunt semne comune multor afecţiuni dermatologice (pot fi produse de procesul mecanic din timpul raportului sexual, pot fi produse de infecţii etc.).
După consult veţi primi un diagnostic şi o medicaţie specifică. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
10-12-2009, ora 14:30
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
P.S. Până ajungeţi la dermatolog puteţi folosi de 2 ori pe zi un unguent cu mărul lupului (2 aplicaţii, dimineaţa şi seara, după igienizarea zonei timp de minim 7 zile - mărul lupului are proprietăţi antibacteriene, antivirale şi antifungice, extrem de puternice!)
Numai bine!
Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ce e? -umflaturi gen pete pe piele- avanseaza f repede
- 1Iritatie cu cojite
- 1Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?