mi s-a dereglat ciclul
din luna ianuarie mi sa dereglat ciclul.pana in aceasta luna am avut numai pe data de 11.in februarie mi-a venit pe data de 5, in martie pe data de 10, in aprilie pe data de 13 si m-a tinut doar o zi, in luna mai am avut pe data de 14 iar luna aceasta pe data de 9 seara am avut o scurgere maronie.din acea seara nu mi-a mai trecut.tin sa specific ca e in cantitati foarte mici, mai mult cand urinez imi curge si imi curge cu mici chegulete.va rog frumos sa imi raspundeti daca a mai trecut cineva prin asta!!!va multumesc!
3 comentarii
Buna seara,
ca sa-ti raspunda un medic,
scrie daca ti-ai inceput viata sexuala, daca ai facut sex protejat sau nu, daca ai fost sau nu racita..etc..
O seara buna.
ca sa-ti raspunda un medic,
scrie daca ti-ai inceput viata sexuala, daca ai facut sex protejat sau nu, daca ai fost sau nu racita..etc..
O seara buna.
racita nu am fost...iar sex neprotejat am cu sotul meu de 1 an si ceva si nu am ramas niciodata cu toate ca ne dorim un bebe...
pe forum nu se poate pune un diagnostic, cel mult se spun pareri, asa ca ar trebui urgent sa mergi la ginecolog, mai ales ca va doriti si un copil.ceea ce se intampla cu tine nu este normal, asa ca repede la control.multa sanatate si bafta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 2Dereglari menstruale
- 3dereglare ciclu menstrual
- 4dereglarea CM
- 5Aspacardin determina o dereglare a menstruatiei?
- 1dereglari escapelle
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 0Sarcina?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Ciclu menstrual
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 3Anexita sau dereglare hormonala?
- 1Durata ciclu menstrual
- 0Menstra in timpul operației pe coloana lombara
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: