mi s-a umflat falca dreapta...

19-12-2012
isabela22
Nu este medic/terapeut
isabela22
buna seara...am o problema..alaltaieri la lucru a inceput sa ma doara o masea(care este cariata), cand am ajuns acas am observat ca incepe sa se umfle..am inceput sa iau amoxacilina(la 6 ore) dar tot se umfla si doare...se poate sa fie alta cauza pentru care s-a umflat falca?..sunt in strainatate lucrez in frig (abator)si nu stiu ce sa fac?..va multumesc
2 comentarii
0
19-12-2012, ora 19:46
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
alta cauza decat cea dentara este putin probabila.
molarul cariat are o infectie cronica, care s-a acutizat cauzand un abces. este posibil ca anitbioticul luat sa calmeze temporar problema, insa nu este suficient. solutia corecta este tratamentul local, adica drenarea infectiei la stomatolog, urmata fie de tratamentul de canal al dintelui sau extractia lui, in functie de cat de mare este infectia.
mergeti deci la dentist cat mai curand.
0
24-12-2012, ora 11:52
buniaradoico
Nu este medic/terapeut
buniaradoico
Buna Ziua am avut probleme cu o masea stricata, sa umflat, am fost la medic si m-ia prescris Amoxicilina la 6 ore, umflatura sa dus, dar o m-ai ramas un pic umflat si nu se mai duce deloc, si nici chiar dupa tratament de Amoxicilina. daca a-mi poate spune cineva ce m-ai este de facut acuma? Cicatricea s-au umflatura aia mica o ramas si este rosie. Ce m-ai pot sa fac acuma, ca numai dispare deloc... Va multumesc si astept raspunsuri
Adaugă un comentariu / răspuns