Mi se infunda nasul cand dorm pe burta
Buna ziua. Am 25 de ani. Problema e veche, de ceva ani buni. Mi se infunda nasul cand dorm pe burta. Daca ma ridic, mi se desfunda, dar incet, dar daca revin pe burta se infunda iar ambele nari. Iar exact inainte sa adorm tresar si trag aer puternic, din cauza senzatiei de sufocare.
Mentionez ca am lucrat 5 ani intr-ul loc de munca foarte stresant, la calculator, iar la munca veneam crispat pentru ca eram certat in fiecare zi, si atacat. Am avut si dispnee si atacuri de panica, care au disparut imediat cu demisia. Acum lucrez ca muncitor necalificat, pentru a face miscare fizica, dupa 5 ani de stat cu fundul pe scaun. Am si fumat cam 8 ani 1 pachet/zi, dar m-am lasat definitiv acum un an si jumatate.
Ce as putea avea? Simptomele sunt cumnva pe fond nervos? Stres? Sau am o problema fizica? Am mai facut analize la sange si au iesit mereu bune. Sunt si putin ipohondru si cred ca am si inceput de claustrofobie, pentru ca simt ca nu am aer cu geamul inchis, dar nu mereu. In microbuz sau spatii aglomerate.
Ce sa fac?
Mentionez ca am lucrat 5 ani intr-ul loc de munca foarte stresant, la calculator, iar la munca veneam crispat pentru ca eram certat in fiecare zi, si atacat. Am avut si dispnee si atacuri de panica, care au disparut imediat cu demisia. Acum lucrez ca muncitor necalificat, pentru a face miscare fizica, dupa 5 ani de stat cu fundul pe scaun. Am si fumat cam 8 ani 1 pachet/zi, dar m-am lasat definitiv acum un an si jumatate.
Ce as putea avea? Simptomele sunt cumnva pe fond nervos? Stres? Sau am o problema fizica? Am mai facut analize la sange si au iesit mereu bune. Sunt si putin ipohondru si cred ca am si inceput de claustrofobie, pentru ca simt ca nu am aer cu geamul inchis, dar nu mereu. In microbuz sau spatii aglomerate.
Ce sa fac?
1 comentarii
Bună ziua! Nu este recomandat să dormiți pe burtă, cel mai bine este pe spate sau pe o parte. Puteți merge și la un pneumolog pentru a exclude apneea de somn și pentru evaluarea funcției pulmonare. E recomandat și un consult ORL. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 4am nara stinga infundata de mult timp
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 1tusa seaca si nas infundat
- 7tuse si nasuc infundat
- 1nas infundat si tuse
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 8Catar ototubar
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 3nas infundat dupa o lovitura puternica la nas
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 6Nas infundat-Adenoidita?
- 1Nas infundat de un an de zile cu secretii
- 1Nara infundata
- 3Nas infundat copil 6 ani
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: