Mie frica

03-07-2009
elena_82
Nu este medic/terapeut
elena_82
Am 21 de ani. Am un prieten, nu necunoastem de o vesnicie, dar ne stim de ceva timp. Ne intelegeam bine inainte. Am mai iubit barbati... Mi"™a fost greu si am decis sa nu mai iubesc, dar inimii nu ii poti porunci pe cine sa iubeasca... Cand am inceput sa uit, sa nu mai sufar, a aparut in viata mea Eugen.
Acum, dragostea s"™a dovedit a fi mai puternica... Daca as fi stiut ca ajung atat de departe, ca ma indragostesc de el... Nu l"™as mai fi cautat niciodata... Nu i"™as mai fi raspuns la telefoane... la mesaje... Dar... S"™a intamplat lucrul de care am fugit intotdeauna: Il iubesc si as da orice sa raman langa el toata viata.
Nu regret ca il iubesc! Regret ca s"™a intamplat! Pentru ca - mai devreme sau mai tarziu - stiu, voi suferi...
Nu putem fi impreuna? Vorbim, zambim, ne certam, facem dragoste, uneori mancam impreuna, facem dus impreuna, insa nu e deajuns. Ceva lipseste... Tocmai de acel ceva ma temeam: singuratatea...
Cu toate ca sunt cu el si e mereu in gandul meu, ma simt singura! De ceva timp nu mai sunt nici astea... Nu ma mai saruta in timp ce facem dragoste... Nu ma mai tine in brate.. Nu ma mai saruta cand pleaca la munca... Simt ca neam indepartat...
Il iubesc din inima, dar am suferit destul. Si nu mai vreau sa sufar. Nu mai sunt in stare sa duc.
Acum, nu mai e langa mine cand am nevoie de el.. Inainte mai venea dupaamiaza de la munca sa manance acasa... Acum pleaca la 7 dimineata, si vine la 5 seara, dupa care sta la calculator. Nici nu ma mai baga in seama. Imi zice ca are probleme la serviciu tot timpul. A fost casatorit si are un copil de 1 an si 7 luni. Am si eu copil. Are 6 luni. Si la acceptat ca fiind al lui, si imi zice mereu ca ne iubeste si ne vrea langa el pe mine si pe copilul meu. Dar de fapt, se pare ca intotdeauna are lucruri mai importante decat sa stie ce e cu noi. E indiferent la tot ce ii spun... Din cat de mult il iubesc, am sa ajung sa il urasc enorm. Stand singura, mi se limpezeste mintea si, si acum ma intreb: "Cat de oarba am fost de nu am vazut aceasta indiferenta a lui, inainte de a ma culca cu el?" Regret ca enorm ca mia furat cele mai frumoase clipe.
1 comentarii
0
03-07-2009, ora 08:57
elena_82
Nu este medic/terapeut
elena_82
Am uitat sa spun ca tipa mereu la copil, pentru ca plange. E in perioada cand ii ies dintisorii. Ate deja 4 dinti. Mie frica sa nu il loveasca pe copil cand e nervos. Mai nou, bea destul de des... Si eu ii suport toate magariile. DE ce? Ca il iubesc ca proasta,
Si stiti cum se zice: Dragostea e oarba, dar casnicia iti deschide ochii...
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul