Migrene... mostenite

621 comentarii 1 23 ..... 20 21 Înainte ›
0
27-02-2008, ora 00:00
LOREANARO
Nu este medic/terapeut
LOREANARO
seralina, eu te-am intrebat de medicament.Nu numai numele medicamentului e important ci substanta activa.O sa ma interesez dar in cazul cand nu gasesc in tara mi-ai putea tu trimite, contra cost?Si, de fapt, cam cat costa?
0
27-02-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Desigur Loreanaro daca neurologul ti le recomanda eu pot sa iti trimit cite o cutie din fiecare atit pastile cit si supozitoare pe luna pentru ca le obtin numai cu reteta si nu stiu daca se elibereaza si fara.Cu reteta costa 4 euro amindoua.Pot sa intreb daca se dau si fara reteta.Acest medicament contine paracetamol cafeina ergotamina celulosa microcristalina croscarmelosa sodica si ceara carnauba.Daca nu sunt prea insistenta din ce zona esti eu sunt din Turda Cluj si de sase ani suntem toata familia in Spania.In toti acesti ani nu am intilnit o persoana aici sa aiba aceste dureri de cap asa de puternice ba chiar si medicul meu imi spune ca asa caz nu a mai avut.Din cauza durerilor am pierdut 4 posturi de lucru si acum medicul meu de fapt e o doamna mi-a promis ca o sa imi gaseasca un post ca femeie de limpieza in spital unde locuim stiti ca aici nu este o rusine sa lucrezi oricit de josnica s-ar parea in Romania aceasta meserie dar nu avem ce face trebuie sa muncim daca vrem sa realizam ceva.Cred ca m-am intins la vorba.Iti doresc multa sanatate tie si intregi familii si la toata lumea.
0
28-02-2008, ora 00:00
LOREANARO
Nu este medic/terapeut
LOREANARO
Mersi mult Seralina!
Sunt din Timisoara.
Da, te inteleg perfect cu lucrul.Eu sunt invatatoare, greu de inlocut in caz de migrena.De cate ori nu am "purtat-o:" la servici!...Norocul meu este ca directoarea, dupa ce m-a vazut in ce stare sunt la migrene, de multe ori m-a trimis acasa;si-a dat si ea seama ca nu exagerez si ca nu ma fofilez de la lucru.
Chestia cu serviciul ca femeie de intretinere la spital.treaba lor dac se gandesc la tampenii...munca innobileaza omul.Daca castigi un salar decent si esti trstata omeneste.care-i problema?Cui, ce-i pasa?Sa-ti fie tie bine si sa fii tu multumita.Succes!
Mersi ca te-ai oferit sa mi-le trimiti!
O sa iau legatura cu doctorul si te tin la curent cam intr-o saptamana!
Sa auzim de bine!
0
28-02-2008, ora 00:00
AdrianaLe
Nu este medic/terapeut
AdrianaLe
Buna ziua la toata lumea!
LOREANRO si eu sunt tot din Timisoara. Ma bucur ca suntem din acelasi oras. Este foarte greu sa "duci pe picioare" o criza de migrena, eu pur si simplu nu pot (fara IMIGRAN). Sa ne "auzim" cu bine.
0
28-02-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Dovlecel ai primit mesajul meu? te intreb pentru ca nu sunt sigura ce s-a intimplat am scris azi doua comentarii si nu sunt adaugate sper sa-l adauge pe acesta.
0
28-02-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
AdrianaLE ai aflat ca exista IMIGRAN si sub forma de spray nazal dozificat fiecare aplicadir are cite doua jeturi ? Si eu am incercat sa calmez durerea cu IMIGRAN(sumatriptan) dar nu mi-a folosit.PA PA
0
01-03-2008, ora 00:00
ionescu alexa
Nu este medic/terapeut
ionescu alexa
Of, ce multa lume sufera de migrena!Am 50 de ani si am aceasta suferinta de la 10 ani.Ce va recomand :nu faceti prostia sa va operati de colecist daca nu aveti calculi, crezand ca astfel veti scapa de migrene.Am patit-o eu, acum 16 ani am acceptat sa scot colecistul la indicatia unui medic, cu speranta ca voi scapa de migrene.A durat minunea cateva luni, ce e drept sunt mai blande crizele, dar tot sunt.Nu mai am aura dar durerea hemicraniana, cu greata, cu voma provocata tot a ramas.Ce e drept eu pot manca si bea, in special ceva dulce.As incerca si eu Quarelin dar ce ma fac, dupa operatia de colecist am facut o gastrita si ma tem de orice analgezic.In sfarsit, sa sper pentru cei mai tineri macar ca va aparea ceva mai eficient.Va pup si va doresc zile fara migrene.O sa revin sa va mai impartasesc din experienta mea de convietuire cu migrena.
0
02-03-2008, ora 00:00
Cristea Gheorghe
Nu este medic/terapeut
Cristea Gheorghe
Si eu am crize de cap de 25 de ani, dar nu as recomanda nimanui sa faca c-a mine, sa i-a antinevralgic, pe timp indelungat, va distruge rinichi, eu am 44 de ani, si cred ca pentru mine s-a c-am sfarsit cu viata, orcum am chinuit toata viata, imigramul la mine nu are nici un efect cum nu au nici celelalte, decat nevralmed-ul,
0
08-03-2008, ora 00:00
cristina_2009
Nu este medic/terapeut
cristina_2009
buna,
Si eu sufar de migrene cam de aproximativ 7 ani, incepand cu varsta de 20 ani, am incercat tot felul de pastile, toate analgezicele posibilile(quarelin, nurofen forte, nurofen plus, algocalmin) si nimic, apa de ploaie, vomit si de 20 ori in timpul crizei
DIn fericire, ma tine doar o zi, dar in ziua aceea nu sunt om, nu pot sta la serviciu, sau daca stau nu ma pot concentra deloc, fac prostii.
Am ajuns sa-mi fie frica de aceste dureri, tot timpul sunt atenta la ce mananc, am citit despre tot felul de alimente care ar putea provoca migrena
De 2 luni incoace iau Imigran, la recomandarea unui medic neurolog, concentratie de 50mg si imi trecere in aproximativ jumatate de ora, parca sunt alt om, parca revn la viata
In schimb, are cateva efecte secundare, simt o foarte mare presiune in corp, ma simkt foarte slabita, dar sunt fericita ca imi trece durerea, este ca un drog faca de care nus tiu daca mai pot sta
Durerile mele sunt destul de dese, cam o data pe saptamana iar Imigranl este cam scump, dar asta este.
Am incercat si un tratament naturist u "capsule cu ulei de primula", Evening Primroe se numesc asociate cu magneziu de 200 mg si parca ma simt mai bine
Sper sa va ajte sfaturile mele, am sa va mai scriu
0
12-03-2008, ora 00:00
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
Hmm, dupa cate citesc despre Nevralmed, are compozitie identica cu Antinevralgicul. Am auzit si eu ca distruge rinichii si ca se ajunge la dializa, dar ce pot sa fac? Deja am ajuns sa iau in medie zilnic cate o pastila (am zile cand nu iau deloc), am zile cand iau cate 2...3...4. Tot la fel pot sa nu iau deloc... pana cand nu-si face numarul nu se lasa. Pur si simplu nu-i inteleg mecanismul - ma apuca la schimbare de vreme, daca mi-e frig, daca ma enervez, daca sunt stresat... dar asta nu inseamna ca daca e senin afara si eu sunt pe poiana dintre brazi uitandu-ma la cer sunt la adapost... pur si simplu se declanseaza cand vrea si ma tine cat vrea. Parca organismul ar lupta sa-si faca niste anticorpi, asa se manifesta.
Apropo, am luat Tador si are acelasi efect, daca vrea trece, daca nu, nu. O sa mai incerc cu Quarelin.
0
24-03-2008, ora 00:00
nadia.talaba
Nu este medic/terapeut
nadia.talaba
buna. cand aud de migrene imi aduc aminte de mama. eram mica si imi descria aceste dureri in diferite moduri la care eu nu le-am dat nici un fel de importanta. acum inteleg, deoarece dupa 15 ani stiu ce inseamna sa faci si sa iei orice medicament fara sa iti faci o tomografie, o angiografie sau un RMN cerebral. mama a facut un anevrism cerebral sacular de carotida interna dreapta si stanga. unul l-am operat dar din pacate nu isi va mai reveni niciodata. nu mai poate sta nici macar in pozitie sezuta, nu misca mana dreapta...etc. de aceea va rog daca aveti dureri de cap insistati sa va faceti analize complete. viata e grea in astfel de momente. acum stau cu ea la pat...si cred ca daca cineva ne-ar fi invatat poate nu s-ar fi ajuns aici. MUlta sanatate la toti.
0
03-04-2008, ora 00:00
florita
Nu este medic/terapeut
florita
buna, la fel ca voi ma bucur ca sunt persoane cu care poti discuta despre aceasata problema.Sunt putine persoane care intradevar inteleg ce simti cand ai o migrena, este groaznic ma regasesc in aproape toate situatile de mai sus.Si mie mia afectat viata enorm aceasta boala, de ex. acuma am o problema fiind suferinda de migrene nu pot lua anticonceptionale iar steriletul nu il suport si e destul de greu.Din experienta mea va pot spune ca ma ajuta daca iau la inceputul crizei un paracetamol sinus cu o cafea tare cu lamaie sau in loc de cafea paracetamol cu antinevralgic, uneori chiar ajuta.Inainte se fabrica cofedol era foarte bun dar acum nu stiu din ce motive nu se mai fabrica.Ginecoloaga mea spune ca o ajuta daca ia la inceputul crizei algocalmin cu copirin.Iarasi am incercat si cafetin dar nu ma ajutat foarte mult doar a ameliorat putin durerea starea de rau mentinanduse.Sper sa va fie de folos si voua aceste pastile multa sanatate.
0
21-04-2008, ora 00:00
AdrianaLe
Nu este medic/terapeut
AdrianaLe
Buna ziua
N-am mai scris de mult, dar am primit de la o colega un tratament pentru migrene. L-a gasit in revista Felicia de la inceputul lui noiembrie 2007. De maine am sa incep tratamentul si am sa va spun cum ma simt (dupa un timp).
Tratamentul este:
Maceratul de vasc, inamicul migrenelor!
(Raspuns pentru Adela Dumbrava, Sibiu)
Am 27 de ani si vreo 6 ani la rand am suferit de aceeasi durere necrutatoare, care in ultimul timp incepuse sa ma chinuiasca saptamanal. Migrena dura si doua-trei zile. Aproape ma consolasem cu ideea ca o mostenesc pe mama, cand am descoperit ceaiul de vasc. Acum, dupa un an, va spun sincer ca sunt alt om, pentru ca durerile au disparut treptat. Se face o cura de 6 saptamani cu ceai de vasc: se beau 3 cani/zi in primele doua saptamani, doua cani/zi, in urmatoarele doua saptamani, si o cana/zi, in ultimele doua saptamani. Cura nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani, deoarece in cantitati mai mari ceaiul e toxic. Ceaiul nu se fierbe, se lasa la macerat de seara, cam o lingurita de planta/cana. Se pregateste portia pentru a doua zi, iar inainte de a-l consuma se incalzeste foarte putin si se bea neindulcit. Iti doresc multa sanatate. (Adriana Muntean, Timisoara)
Sa ne auzim cu bine.
0
05-05-2008, ora 00:00
shtirba
Nu este medic/terapeut
shtirba
Buna ziua!
Mie mi se intampla sa am aceste dureri din cauza colecistului, cu toate ca nu ma doare (nu am colici biliare) si nu am celelalte simptome asociate, gen gust amar si voma (doar senzatie).
Rezist cu stoicism, pentru ca orice as lua, nu imi trece cu nimic. La inceput am incercat si eu toate analgezicele de pe piata, dar apoi am renuntat. Senzatia este de "cap ca un bolovan", ametesc, ma dor ochii si in momentul cand misc capul, parca mi se loveste reierul de craniu. Dupa o zi - doua de regim alimentar imi trece pur si simplu, ma trezesc dimineata cu capul limpede, de parca nici nu ar fi fost. Cine stie??? Poate nu sufar chiar de migrene!!!
0
19-06-2008, ora 00:00
mangu.maria
Nu este medic/terapeut
mangu.maria
Buna ziua.
Am vazut ca foarte multa lume sufera de aceasta boala care din pacate nu are un tratament.Anul trecut am inceput sa am niste dureri de cap mai precis toata parte dreapta.niste dureri cu ameteli si varsaturi.La inceput am fost la medic mia dat un tratament si mia recomandat sa fac acupunctura.Am luat tratamentul si am facut zece sedinte de acupunctura dupa care mam simtit bine si nu a ami avut dureri pana acum vreo trei zile.Am luato de la capat crize, ameteli, lesinata nu putem sa-mi tin ochi deschisi, si stari de voma, In fine mam dus la Timisoara mi-am facut o tomografie crezand ca am vreun chist sau tumoare, dar rezultatul mia iesit bine si nu intelegeam aceste durei mari de cap de la ce vin.Mam dus la un neurolog tot in Timisoara si iam desris durerea dupa care mia spus ca sant migrene.Mia dat un tratament care consta in Imigran, Betoserc si Discovan care doar din Ungaria se pot cumpara.Intrebare mea este si va rog daca ma poate ajuta cineva cam cat dureaza o migrena pentru ca la mine dureaza creizele cam trei zile dupa aceea tot mai simt o durere usoara adica ca si cum as avea ceva greu in crestetul capului.Oare este migrena cum a spus neurologul sau.
0
20-06-2008, ora 00:00
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
Stai linistita, e migrena... Asta nu inseamna sa sari in sus de bucurie, dar.
Adica e bine ca nu e tumoare ca sa dai in primire peste cativa ani, in schimb e rau ca e ceva cu care te vei chinui toata viata...
Sa speram totusi ca medicina va evolua in vreun fel si in acest sens.
0
11-07-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
buna tuturor! nu am crezut ca mai exista in Romania oameni camine. sunt o migrenoasa de 12 ani de zile, ma regasesc in toate comentariile de mai sus. am incercat si eu tratement homeopat, dar a dat rezultate 2, 3 luni, apoi au reinceput durerile cu aceeasi intensitate, miam facut toate analizele, rmn encefalograma, ecografe la fiere, fondul de ochi si toate sunt ok. exact cum spuneati si voi daca sunt sigura de ceva in viata mea acest lucru sunt migrenele. 2, 3 zile cu vomitat des din jumatate de ora in jumtate de ora, buline incercate quarelin, nevralmed, solpadeina efervescenta si mai este o pastila care mai da rezultate:calmant forte dar da niste ameteli dupa aceea incat nu vrea sunt fericita sa-l iau. deocamdat am fost la un neurolog si mia daat reteta cu topomax. la inceput eram incantata dar apoi cand am citit efectele adverse.naspa de tot. inca nu am inceput sa-l iau ca abia sapt trecuta am fost la medic. e greu cu migrenele astea. nu-mi pot planifica nimic sigur, nu stiu cum ma voi trezi a doua zi, dar mai ajuta mult ca ma descoperit acest site si sa vad ca mai exixta oameni ca mine. Adriana Le as dori si eu exact reteta aceea de ceai de vasc, cantitatile si cum se face exact. mersi si va doresc dureri cat mai putine.
0
11-07-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
inca ceva cat am fost insarcinata 9 luni de zile nu am avut nici o durere. a fost cea mai fericita perioada din viata mea. banuiesc ca undeva este si o componenta hormonala, pt ca mai multe crize au fost in preajma menstruatiei sau chiar in acel timp. ma mira sa aud ca un barbat poate avea migrene, de obicei femeile au aceasta problema. eu vreau sa va zic ca am fost la tara si mi-am "taiat de sange" la limba. o baba a facut asta ca cica am sange rau in corp, am baut o apa citita tot de o baba sa nu fie descantece la mijloc, deci si eu am incercat tot felul de chestii in speranta ca poate poate. dar m-am resemnat pana am auzit de topomax. daca a mai luat cineva topomax sA-mi impartaseasca si mie parerile pro sau contra. Va multumesc!
0
12-07-2008, ora 00:00
DOVLECEL
Nu este medic/terapeut
DOVLECEL
Daca pe parcursul sarciniiinu ai avut migrene chiar esti norocoasa.Eu de exemplu aveam aceleasi dureri si cu aceasi frecventa ceea ce imi ingreuna si mai mult situatia.Parca nu era de ajuns ca stateam internata ca sa pot aduce pe lume copilul pe care l-am dorit atit de mult.Cred ca referitor la topomax ar fi mai bine sa consulti un medic.Oricine a scris pe acest forum iti poate da o lista intreaga de medicamente dar daca nu il recomanda un specialist...Sanatate
0
13-07-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
pai un neurolog care se zice ca este un medic f bun mi-a dat reteta si mi-a zis ca migrenele sepot ameliora, dar nu vindeca. se pot rari crizele o data la cateva luni dar dupa un tratament care tine aproape un an de zile. deci mi-a dat o speranta fata de alti medici. e ceva... o raza de soare.
0
16-07-2008, ora 00:00
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
Oi avea hormoni feminini :)))
Care ati fost pe faza acum vreo 3 saptamani (parca) la o emisiune de-a lui Teo? Eu nu ma uit, dar prietena mea zice ca era un medic care a reusit sa scape de migrene dupa 20 de ani de chin. Nu stiu cum sa dau de emisiunea respectiva, exista vreun site ceva, pe internet, care are un istoric al emisiunilor, etc?
0
16-07-2008, ora 00:00
AdrianaLe
Nu este medic/terapeut
AdrianaLe
Buna akeem,
am cautat pe Prima tv si am gasit emisiunile lui Teo: http://teo.primatv.ro/teo-live.html
sper sa fie si emisiunea aceea, eu nu am timp acum sa vad.
0
23-07-2008, ora 00:00
pericol21
Nu este medic/terapeut
pericol21
buna fetelor, am facut un tomograf din cauaza unor dureri de cap si l-am facut la un cabinet parcticular, dar interpretarea nu mi-a facut=o nimeni, ma gandeam ca ma pute-ti ajuta...va rog.raspussul este:chist arahnoidian la nivelul cisternei sylviene drepte, fara semnificatie patologica
0
31-07-2008, ora 00:00
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
Buna,
mihaela 28, pot sa-ti spun ca am luat topamax la recomandarea medicului neurolog.Si eu am avut mari indoieli si m-am hotarat greu sa-l iau.Am facut tratamentul timp de 8 luni jumatate si am renuntat.L-am tolerat greu, ameteli groaznice si o stare depresiva accentuata, o stare de oboseala cumplita de nu puteam sa mai fac mare lucru prin casa, dar ce m-a speriat erea lipsa de concentrare si faptul ca incepusem sa uit, nu mai spun cat de mult mi-a cazul parul, desi am oprit tratamentul de la sfarsitul lunii aprilie, nici acum cu o multime de tratamente nu-l pot stopa. Despre efectele benefice nu stiu ce-as putea sa-ti spun pentru ca luna de luna la ciclu migrena erea prezenta, e adevarat de o mai mica intensitate dar nu atat incat sa merite intregul cortegiu de stari rele din restul timpului, pe mine acest medicament m-a transformat efectiv, eream nervoasa fara chef de viata devenisem o leguma insensibila la tot ce erea in jur de bine sau de rau.La consultatii doc. imi spunea ca pana se obisnuieste organismul cu medicamentul, dupa vreo 4 luni s-a obisnuit organismul si imi spunea ca trebuie sa cresc doza, am crescut doza se accentuau iar starile de nervozitate, ameteala.Asa ca m-am hotarat sa-l opresc singura dar ce rau mi-a fost am crezut ca mor, am facut o criza in care mi-am pierdut constienta si o saptamana nu am putut minca si nici nu puteam sta in picioare, nici nu credeam ca scap de internare, dar incet mi-am revenit cu toate ca o perioada de vreo trei saptamani ma durut tot corpul si tremuram toata eu am asemuit starea acea cu sevrajul cred ca asa se simt cei care devin dependenti de droguri. Mi-am mai revenit facand 10 sedinte de acupunctura, mie mi-a facut foarte. Dupa experienta cu topamaxul, prefer 4-5 zile de migrena cu voma, stat in pat, etc.decat sa traiesc in starea aceea de indiferenta. Va doresc sanatate1
0
02-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
ms pt ca miai zis prin ce ai trecut tu. deocamdata nu pot incepe tratamentul cu topomax, ca am fost la endocrinolog si am descoperit ca am prolactina(prin analize) mult peste limita admisa si fac tratament cu brocriptina ca sa scada. iar prolactina a crescut din cauza: metoclopramidului. luam foarte mult avand crize dese de migrena. deci te tratazei pt ceva si dereglezi altceva in organism. nu stiu pana voi termina trataemntul asta, dureaza vreo luna si jumatate ma voi mai gandi asupra topomaxului. prima data cand am auzit de el eram asa incantata ca exista ceva care poate "ameliora" nu trata migrenele. era o speranta ceva. eram dezamagita ca toata lumea spune migrenele NU SE TRATEAZA. eram resemnata. si apoi am citit de topomax penet, dar am vazut si efectele adverse. din experientele a vreo 15 persoane care am mai citit pe net nici una nu sa acomdat cu el. nu stiu cred ca in final nu il voi lua. sa trec prin ce ai trecut si tu...nu inteleg de ce medicii cand il dau pe reteta nu spun si efectele edverse care le are, dependenta care o da. am intelese ca topomaxul are si o alta varianta:dekapine. e mai usor de tolerat am sa mai citesc pe net. papa si sanatate!
0
02-08-2008, ora 00:00
DOVLECEL
Nu este medic/terapeut
DOVLECEL
Metroclopramidul nu dadea si stari depresive?Eu asa patesc.Evit acest medicament.Si daca o pastila are un efect de scurta durata, o injectie pe care o fac in caz de criza (pentru ca din cauza starii accentuate de voma nu pot inghiti nici aer)are efect cam trei zile.Deci Topomaxul e o catastrofa sa inteleg.Am retinut.La revedere sanatate
0
02-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
cred ca da. cand incep migrenele nu stiu ce buline sa iau ca sa evit cele 2, 3 zile de voma, zacut la pat si restul. din cand in cand mai chem si salvarea si imi face un metoclopramid, piafen si nospa injectabil, dar degeaba. pana nu trece de la sine cand s-a pornit migrena, pot sa fac eu si tumbe ca nu rezolv nimic. asta e! acum vreo 5 ani am chemat salvarea, era a 3 zi deja de vomitat, dureri insuportabile si m-am internat la spital. doct care era de garda m-a consultat si a ajuns la concluzia ca trabuie sa ma opereze de apendicita. si uite asa m-am operat de apendicita. eu si acum acum sunt convinsa ca apendicele meu era ok si nu era necesara operatia de apendicita, eu eram in criza de migrena ca de obicei. sanatate si putere de munca!
0
04-08-2008, ora 00:00
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
Mai sus am vrut sa spun ca mie mi-a facut bine acupunctura, dar n-am apucat sa termin fraza, cred ca ati inteles. Si eu patesc la fel cu metoclopramidul imi da stare de somnolenta si ameteala si de aceea am si renuntat sa-l mai iau.Ma regasesc in toate starile si situatiile descrise de voi.Si eu in urma cu ceva ani mi-am scos apendicele, crezand ca o sa scap de migrene, iar acum chiar si medicul de familie incearca sa scoata vinovata fierea pt.starea mea de rau.Eu insa doar la menstruatie fac aceasta migrena si daca acum douazeci de ani (am 41) erau mai rare, acum sunt lunar si uneori dureaza chiar si o saptamana, pot sa iau orice ca nu trece pana nu isi face damblaua. Dupa tratamentul cu topamax chiar nu mai cred sa existe ceva care sa aibe efect in migrena. Eu m-am convins pe pielea mea ca nu sunt o solutie aceste medicamente antiepileptice si provoaca o groaza de dereglari in organism. Si doc.neurolog a vrut sa schimbe topamaxul cu depakine dar am refuzat, am inteles ca asta e si mai puternic si chiar ajungi sa iei ingreutate kg.bune, ficatul nu mai spun ca e in pioneze de la aceste antiepileptice.Eu cand am intrerupt topamaxul am slabit brusc, vreo 4-5 kg. in perioada aceea de rau, dupa care m-am ingrasat punand vreo 3kg in plus peste greutatea mea normala.
Nu am incercat Imigranul, unora am inteles ca le face bine iar altii se plang de o intensitate a crizei dupa ce trece efectul imigranului.
Voi ati luat imigran? Astept parerile voastre.Pa!
0
04-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
si medicul meu imi spunea de fiere dar ea este ok. am facut mai multe ecografe si e buna. imigranul as vrea si eu sa-l incerc dar este foarte scump. 80 vreo 2 pastile am inteles ca costa. destul de scump. tinand cont cat de dese sunt crizele de migrena.am mai citit pe net despre topomax, pareri ale pers care leau luat. e groaznic! pierderi mari de memorie, dificultatea in a-si mai gasi cuvintele cand vorbeau, viata sexuala la pamant, efectiv mam ingrozit. dar ma nedumereste foarte tare ca medicul neurolog nici nu mia vb de macar un efect advers... a zis ca este un medicament minune.am un copil de 3 ani si daca as incepe tratamentul cu topomax nu as face fata. altfel poate as fi fost dispusa sal incerc. au sunt ferm convinsa ca atunci cand voi ajunge la menopauza nu voi mai avea migrene. nu stiu de ce, cred cumva ca sunt legate de menstruatie. dar mai am pana la menopauza.(28ani am).pa
0
04-08-2008, ora 00:00
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
Toti medicii care m-au consultat m-au intrebat daca mai sufera cineva din familie de migrena deoarece am inteles ca migrena are un caracter familial, adica sunt familii de migrenosi, acesta fiind un caracter care se mosteneste. Si intr-adevar la mine in familie bunica mea a suferit si sufera de aceste sinptome, acum are 77 de ani si ea saraca s-a operat de ulcer perforat de la atatea medicamente pe care le-a inghitit. a fost internata la spitalui nr.9 deoarece au zis ca are probleme cu nervii, acolo au facut-o din om <neom> o sedau de nu mai cunostea pe nimeni, a trecut prin multe tratamente pentru aceasta migrena si i s-au pus tot felul de diagnostice dar si acum ea sufera de aceste dureri de cap. si de aceea cred ca odata cu menopauza nu voi scapa de migrena.
In aceasta dimineata pe la 4 m-am trezit cu durerea de cap si tot cortegiul de stari, am luat un fasconal si doar s-a mai ameliorat putin dupa care a inceput sa se intensifice, am luat quarelin pe la 10 si nimic, acum deabia astept sa ajung cu bine acasa (sunt la servici) ca nu ma simt bine de loc. Pa.
Adaugă un comentariu / răspuns
621 comentarii 1 23 ..... 20 21 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.