Migrene... mostenite

621 comentarii 1 2 34 ..... 20 21 Înainte ›
0
04-08-2008, ora 00:00
DOVLECEL
Nu este medic/terapeut
DOVLECEL
Imigranul de 50mg e 42 ron.Cred ca e foarte solicitat cel de 100 mge 80.A fos intr-adevar si 120 ron cel de 50 mg dar.S-a produs minunea si e mai ieftin.E foarte bun.Asta depinde de fiecare persoana in parte.Eu de exemplu am reactionat excelent la prima tableta.La urmatoarea criza am fost nevoita sa o iau si pe a doua iar mai apoi migrenele mele trec cu "brio" si peste asta si rezista "eroic"pina isi fac damblaua.Asta e!Dar am o prietena care umbla cu pastiluta la ea tot timpul si are efect.Depinde am spus de fiecare dar il recomand
0
17-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
am sa incerc si eu imigranul ca doar nu am nimic de pierdut. cred ca la mine conteaza si starea de spirit. cand simt ca incepe o noua criza de migrena (deja eu simt cu vreo 2 3 ore inainte ca voi avea o migrena, probabil mam invatat cureacvtiile care le are organismul inainte) deja incep sa fiu darmat psihic incerc sa gasesc energia aceea interioara de a merge inainte si a depasi criza dar nu tine de fiecare data. migrena asta iti invinge taria de caracter, parca zici ca te calca in picioare. teama aceea din suflet, ma gandesc la cei din jur cum ii afecteaza migrena mea: la cel mic ca ma vede zacand la pat, la servici sa nu zica ceva sefa, la sotul meu ca intro zi va zice stop, nu mai vrea o migrenoasa in casa, la mama mea care se consuma pt mine ca nu ma poate ajuta cu ceva si nu in ultimul rand eu, durerea aceea pulsatila care nu cedeaza deloc. of. naspa cu noi migrenosii.
0
18-08-2008, ora 00:00
DOVLECEL
Nu este medic/terapeut
DOVLECEL
Astazi am inceput sa ma refac dupa o criza "sanatoasa" si cind am deschis adresa ma gasit comentariul tau Mihaela.Aceleasi sentimente le impartasesc si eu.Ma gindesc, oare chiar nu exista nimic care sa ma faca sa nu mai suport aceasta durere???Simt ca nu ma mai suport si as doar sa gasesc medicamentul miraculos care macar sa le rareasca.M-am saturat ca odata la 2 saptamini si citeodata saptaminal sa stau ca o leguma.M-am saturat.
0
25-08-2008, ora 00:00
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
Ha, ha, mie n-o sa-mi treaca la menopauza :)))

In concediu am fost la un medic homeopat, am luat o plasa de pastile, dar n-am inceput tratamentul ca-mi mai lipsesc vreo doua din ele.
In principiu tot fierea cica ela baza, la mine intr-adevar e mare, lenesa si cu sedimente susceptibile a se transforma in calculi. Din explicatii am inteles ca lantul slabiciunilor ar fi cam asa: ficatul fabrica bilirubina, fierea e lenesa si nu o stocheaza, surplusul se duce in sange, este impiedicat transportul oxigenului si din cauza de lipsa de oxigen apar durerile de cap. Asa o fi...
Oricum, tratamentul e complicat, cu o gramada de extracte de plante si acopera un spectru larg capabil sa ma tranforme in Superman: adica rezolvarea problemelor cu lipsa de energie, insomnii, stres, oboseala, si durerile de cap, evident...

O sa-l incep saptamana viitoare si va tin la curent.
0
27-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
buna tuturor! mi-am luat si eu imigran sa il incerc. am dat pe 2 past. 63. de ex aseara am avut un inceput de criza dar mia fost frica sa il iau, mam gandit sa incerc cu cele obisnuite: quarelin+solpadeina efervescenta+calciu cu magneziu, pt ca numi venea sa iau asa usor o pastila de 30 lei asa usor in conditiile in care eu mai am in casa 20 de lei pana la salariu. noaptea am mai luat si un calmant forte si acum sunt treaza de la ora 6. cred ca medicamentele astea dau si insomnii. data viit am sa incerc imigranul. este de 100. oare sa incerc sa iau jum de pastila ca si cum ar fi de 50? nu e prea mare dozajul din prima? ma gandesc sa nu se invete organismul cu doza mare din prima. la mine migrenele au cauza de pornire oboseala(una dintre cauze). vin de la servici, spala, da cu aspiratorul, fa mancare, mai iesi si cu cel mic afara sau joacate cu el ca trebuie sai dau lui atentie, mai sunt rufe de calcat si efectiv de cand vin de la servici nu stau 10 min in pat, decat seara cand ma culc si atunci simt picioarele cum ma furnica de atata stat in picioare. si de. cum Dumnezeului sa nu ma doara capul cand nu stau o clipa? dar nici nefacute nu pot sa le las ca nu vine nimeni sa mi le faca si uite asa pac o criza de migrena.acum e sapte dimineata.
apropo, am incercat si eu tratament homeopat, de 2 ori la diferenta de vreo 4 luni, ca trat homeopat isi face efectul dupa cateva luni, cica, dar singura imbunatatire a fost mentala. simteam ca pot cuceri lumea, ca voi trece mai usor peste migrenele mele. migrenele leam avut la fel de des. imi pare rau ca inca nu am incercat cu acopunctura. cateva sedinte poate ar fi benefice migrenie. dar deocamdat nu am banuti si mai astept. a facut careva acopunctura si nu a mai avut migrne? de curiozitate. papa
0
27-08-2008, ora 00:00
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
akeem poate chiar o fi de la fierea daca intradevar tia iesit ca ai probl. cu ea. la mine a iesit ik la ambele, "triplele"(trei ecografe) facute la fiere. bafta cu tratamentul poate dai de cap la migrnele astea si ne dai si noua o speranta
0
05-09-2008, ora 00:00
marchesa
Nu este medic/terapeut
marchesa
am citit ce ati scris despre migrene si vreau sa va spun ce am incercat eu, cu bune rezultate, in urma a vreo 20 ani de chinuri cu migrene... doctorita mea de familie - in care eu am mare incredere - mi-a dat ca tratament urmatoarea combinatie: 1 cutie de tablete cu magneziu - eu am luat Magnerot, 3 luni conform prospectului si o cutie de egilok (fiind hipotensiva mi s-a parut cumva nefiresc, dar citind prospectul am vazut la indicatii profilaxia migrenei). atat. am urmat tratamentul, ma simt bine, migrenele nu au disparul de tot - adica la oboseal accentuata + stres sau fumat ma mai incearca vreuna, dar nu se compara intensitatea cu ce aveam inainte - repet, timp de min.20 ani. si inca un lucru important: la primele semne de durere eu iau antinevralgic, tot recomandat de doctorita de familie. pe vremuri am incercat diverse alte tablete, care mai de care mai tari si mai nou aparute, efectul lor tot zero era, am ramas la antinevralgic sau uneori algocalmin. am uitat sa mentionez: tratamentul cu magneziu+egilok l-am facut acum un an, migrene poate am avut 3-4 in timpul trecut de-atunci si toate absolut au avut cauze stiute: am fumat sau am acumulat oboseala in exces. va doresc tuturor sanatate si sper sa va foloseasca cele scrise de mine. cereti parerea medicilor de familie.
0
21-10-2008, ora 20:29
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
buna! vad ca nu ati mai postat nimic pe forum. asta inseamna ca v-ati simtit bine, nu?
eu am avut azi un inceput de criza puternic si am luat un imigran de 100, si dupa ceva timp mia trecut. eram ametita, dar durerea disparuse... spre surprinderea mea. eram ferm convinsa ca ma asteapta 2 zile in pat cu varsaturi, am inceput chiar sa plang gandiduma la ce ma asteapta. dar atrecut. sper sa nu revina dupa 24 de ore (asa am mai citit ca de la imigran, durerea revine). DECI, IN CONCLUZIE, voi incerca cu imigran, chit ca o sa ma aduca la sapa de lemn din punct de vedere financiar(migrenele mele sunt dese iar imigranul il iau de aici din oras de la mine 60 2 past.) dar decat zilele de leguma la pat... asta e... pacat ca nu se da pe reteta compensata, macar 50% era bine...
sanatate maxima si mai scrieti si voi cate ceva...
0
22-10-2008, ora 01:41
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
ma adaug si eu listei suferinzilor de migrene.eu imi doresc sa nu ma fi nascut.lumea din jurul meu e bine sanatoasa iar eu sufar de depresie si de migrene puternice.iau tratament cu propanolol acum.migrenele s au mai rarit dar tot sunt.stiu ca unele din voi suferiti de 25 de ani de migrene...eu sufar numai de 1 an dar cred ca am ajuns la limita.nu vreau sa am probleme de la atatea pastile si nu vreau sa ma mai doara.scuzati ma in momentul asta ma doare.
noi persoanele care suferim de migrene nu vom putea avea o viata normala niciodata cred.cum sa ramai insarcinata cand suferi de migrene?in primul rand nu cred ca as rezista fara pastile 9 luni de zile plus ca nu as fi in stare sa nasc un copil stiind ca exista sansa sa preia aceasta afectiune.ce o sa fac eu cand o sa mi spuna ca nu mai poate de durere?cand eu nu stiu ce sa fac pentru mine.am inteles ca s a inventat un aparat care trateaza migrenele.mi a spus o prietena.voi stiti ceva despre asta?
0
22-10-2008, ora 10:43
florita
Nu este medic/terapeut
florita
buna medeea01 sunt o persoana care sufera de migrene de 12 ani acum am ajuns in situatia cand oarecum controlez situatia adica in momentul in care simt ca o sa fac o migrena iau imediat un paracetamol sinus si un antinevralgic si atunci migrena uneori trece sau nu este atat de puternica.In ceea ce priveste migrena in timpul sarcinii poti sa fi linistita pentru ca pe parcursul celor 9 luni nu vei suferii de migrena.Eu am nascut acum 2 ani si pe toata perioada sarcini nu am avut nici o migrena, am citit si pe interent si am discutat si cu medicul meu ginecolog si este confirmat faptul ca pe perioada sarcinii in majoritatea cazurilor migrena nu apare.Am mai avut, de ce sa mint dureri de cap dar beam o cafea cu lamaie si imi trecea.Imediat dupa nastere migrenele au revenit asa ca daca vrei sa faci un copil multa bafta.
0
22-10-2008, ora 14:33
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
ma bucur mult.deocamdata nu vreau sa fac.dar tot am inteles ca se transmit si nu cred ca as putea sa traiesc cu gandul ca o sa mosteneasca si el ce am eu.tot sper ca in scurt timp sa se descopere ceva pentru tratarea migrenei.
0
22-10-2008, ora 18:24
nadia.talaba
Nu este medic/terapeut
nadia.talaba
cred ca toate durerile aste a de cap ar trebui rezolvate printr-o tomografie sau angiografie. Daca mama mea ar fi facut asta in timp poate acum nu ar fi ca o leguma. Nu e de glumit cand faci anevrisme cerebrale. Cine stie Doamne ajuta pentru toti!
0
23-10-2008, ora 13:19
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
eu am facut de 2 ori RMN si angiografie si tot nu s au rezolvat.in sensul ca n am nimic in neregula.
0
23-10-2008, ora 14:58
AdrianaLe
Nu este medic/terapeut
AdrianaLe
Buna ziua la toti!
Ma bucur myky791 ca te ajuta si pe tine Imigranul. E un lucru bun. Pe mine ma ajuta foarte mult. N-am mai lipsit de la servici de un an de zile, ceea ce e un lucru mare. Incearca la farmaciile Sensiblu ca ei au medicamentul SUMATRIPTAN de la dr. Reddys care este la ffel cu Imigranul dar mult mai accesibil: 6 tablete de 100 mg costa 60 lei.
Pentru medeea01: eu am o fata de aproape 16 ani si din cand in cand o doare capul si ii este rau dar ii trece cu putin somn sau un paduden. Dar intr-adevar traiesc cu frica sa nu ma fi mostenit si sper din suflet sa se gaseasca un tratament pentru migrena. Dar cu ajutorul sumatriptanului se poate trai cu nemiloasele migrene.
Va doresc sanatate.
0
29-10-2008, ora 16:58
_vera_
Nu este medic/terapeut
_vera_
va rog frumos sa imi spuneti, cei ce luati imigran:cam cate pastile de 50 sau 100 mg luati pe luna?va rog duin suflet, astept raspuns urgent
0
30-10-2008, ora 09:20
AdrianaLe
Nu este medic/terapeut
AdrianaLe
Depinde. Eu am cate o migrena cam la 10 zile, mai puternica sau mai usoara. Si la fiecare cam 1-3 pastile (e migrena de o zi sau de 2-3). Uneori se intampla sa am chiar mai des dar rar. Eu folosesc Sumatriptan de 100 mg. Important este sa nu fie depasita doza de 300 mg in 24 de ore. Dar nici nu este cazul. Multa sanatate.
0
31-10-2008, ora 14:35
_vera_
Nu este medic/terapeut
_vera_
iti multumesc adriana pentru raspuns.esti o norocoasa.eu deja nu mai pot spune ca am migrene la nu stiu cate zile.la mine deja sunt zilnice si foarte puternice.nu mai stiu ce sa fac?acupunctura am facut, antiepileptice si antidepresive iau de un an, rmn am facut, probleme mari nu am sa zic ca e din cauza stresului...singurul meu stres e asta.ce sa mai fac?
0
31-10-2008, ora 14:39
_vera_
Nu este medic/terapeut
_vera_
pentru myky791:cat de dese sunt crizele tale?ca ale mele mai nou sunt fara pauze?si sa stii ca imigranul se da compensat 50 la suta cu scrisoare medicala de la medicul neurolog
0
01-11-2008, ora 16:40
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
de exemplu sapt asta m-a durut marti capul a trebuit sa iau un imigran, vineri m-a durut iar dar mia trecut cu solphadeina efervescenta, nevralmed, paracetamol sinus, fasconal, toate luate la interval de 5, 10 min (daca numi trecea luam imigranul, dar incerc sal pastrez pt crizele care nu vor sa treaca cu pastilele obisnuite) si azi sambata ma durut iar si la fel am luat un intreg cortegiu de medicamente. acum nu ma mai doare dar este acolo o simt. iar durerile au alternat cand pe dreapta cand pe stanga. am fost si eu la neurolog var5a aceasta si mia dat topomaxul dar am refuzat sa il iau fiind ingrozita de efectele adverse pe care le are. anul trecut am facut rmn si este ok, bineinteles, si ani dea randul am facut tot felul de analize, ecografe la fiere si totul este ok. cum am spus si mai sus(sunt aceeasi cu mihaela28, ma loghez cand myky cand mihaela) am incercat si trat homeopat... reflexoterapie... degeaba. nu am incercat acopunctura ca costa ceva, o voi incerca cand voi avea finante. nu pot sa uit perioada celor 9 luni de zile, cand am fost insarcinata nu am avut nimic! am fost cea mai fericita. in concluzie, ma doare capul la 2 sapt, la 2 zile la o zi, depinde de mai stiu eu ce... oricum maxim 2 spat am avut fara migrene dar rar 3 sapt.
am ajuns la concluzia ca si stresul e un factor important in declansarea migrenelor si oboseala. vam tinut cam mult dar am vorbit pt ca bucur si eu ca am cu cine vorbi despre tot ceea ce ma framanta si macina: crucea pe care o am eu de dus:::migrenele:::: va doresc cat mai multe zile fara migrene! astept raspuns pa!
0
01-11-2008, ora 16:43
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
pentru Adrianle: am comandat si eu sumatriptan de la dr redys, multumesc pt pont. deocamdat nu il au in depozit, a fost o greva ceva la farmacisti, nu am inteles prea bine. sper sa mil aduca. as vrea si eu sa am un an intreg in care sa nu fie nevoie sa mai lipsesc de la servici.
pa si sanatate!
0
03-11-2008, ora 16:29
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
ps si duminica m-a durut capul (azi e luni) iar am luat medicamente, iar azi m-a durut iar dimineata. Deci, migrena asta imi controleaza viata... asta e...pa
0
04-11-2008, ora 16:51
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
salut. sa mai scriu si eu.
Si pe mine m-a durut capul sambata toata ziua si spre mirarea mea la fel duminica. De obicei cand am o zi proasta pot conta ca adoua zi sunt in forma. Nu si de data asta. Poate schimbarile de vreme dar sigur si stressul. Am luat cateva pastile, obisnuitul antinevralgic si Ketorol, la recomandarea unui coleg. E cam a treia oara cand iau, de data asta fara rezultat. Celelalte 2 dati mi-a trecut oarecum durerea dar s-a accentuat starea de plutire, ameteala, lipsa de reactie l
0
04-11-2008, ora 16:54
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
a stimulii externi. In sfarsit...
Cu tratamentul homeopatic sunt cam la a doua luna, dar nu pot spune ca a aparut vreo ameliorare. Il continui, poate la anul... :)))
Mai am de incercat chestii neconventionale, de ex. sa-i scriu lui Vasile Bologan sa-mi inlature blocajele si parazitii energetici. Poate asa sa treaca...
0
08-11-2008, ora 15:35
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
vad ca nu ati mai scris nimic pe forum. asta inseamna ca ati avut mai putine dureri de cap sau deloc. si mie mia fost mai bine. sper sa fie asa mai mult timp papa
0
10-11-2008, ora 02:27
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
am vurt sa ma apuc de antidepresive de curand dar cineva mi a spus sa nu o fac.de ce?daca cautati pe internet :psyhiatry-an industry of death e posibil sa va schimbati pararea despre antidepresive.Nu am nimic de castigat.Vreau doar sa trag un semnal de alarma si sa ajut si alti oameni si cam atat.Nu sunt convinsa ca este 100% asa cum este in film dar pentru mine a fost suficient sa ma mai gandesc in ceea ce priveste utilizarea TUTUROR antidepresivelor
aici un link pe youtube care va poate ajuta(sunt 10 seriale) eu prezint doar unul:
http://www.youtube.com/watch?v=FPUHUpfDVgY
Solutiile pe care le recomand eu in cazul migrenelor:
-propanolol(in cazul meu a functionat reducand numarul migrenelor)
-purificator pentru apa cu osmoza inversa
0
12-11-2008, ora 21:50
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
eu nu mam gandit niciodata la antidepresive. in momentul de fata incerc cu imigran care e destul de bun, zic eu si nu e antidepresiv nicidecum. as incerca si eu metropolo sau propanol dar nu stiu doza zilnica si cred ca trebuie sub supraghere medicala. in vara asta am fost la un alt neurolog si mia dat reteta cu topomax, reteta pe care am refuzat sa o iau pt ca m citit efectele adverse ale topomaxului. e groaznic. ma- ingrozit ideea de a lua asa ceva. este practic un medicament pt epileptici si cred ca are in compozitie si ceva antidepresiv nu stiu, dar nu am luat reteta. si culmea, mia zis dct. ca ia data aceleasi past. topomax si fetei ei care avea migrene si acum culmea nu mai are. cred ca era o minciuna sfruntata ca un dct. intreg la cap nu ar da asa ceva nici unui om, dapoi fiicasi'. hai sa fim seriosi... sapt asta am avuto proasta dureri de cap in fiecare zi, incepea un pic durerea, pac un fasconal+solpadeina, ori antinevralgic+ quarelin si in ultima instanta daca nu ntrece apelez la imigran, ca daca as lua de fiecare data cand ma am un inceput de migrena imigranul, as lua 10 pastile pe sapt. pastile care dupa cum stiti bine costa enorm. as ajunge la sapa de lemn.. o spat mai buna ca a mea va doresc ca a mea e groaznic de plina de migrene
0
13-11-2008, ora 10:06
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
Foarte bine ai facut ca nu ai luat topamax.Anul trecut pe vremea asta eram sub tratament si-mi amintesc cu groaza ce stare aveam. Am 41 de ani, dar toamna trecuta am experimentat cum e sa te simti de 90. Eram o leguma, ma dureau ingrozitor toti muschi si oasele, iar starea depresiva se ACCENTUEAZA ingrozitor, aveam numai ganduri negre, plangeam zilnic, efectiv ma taram ca sa pot face fata treburilor si serviciului, ameteala era insuportabila iar migrena era prezenta lunar dar de o intensitate care nu mai conta pentru ca ma simteam rau oricum zilnic.Nu mai spun de faptul ca parul mi-a cazut pe tot parcursul tratamentului si abia acum a incetat sa mai cada, intrasem deja in panica. Medicul m-a avertizat de reactiile adverse dar a zis sa aleg ori migrena ori efectele adverse. Dupa cateva luni, in primavara ma-m hotarat sa-l intrerup (medicul insista sa-l schimb cu un alt antiepileptic) desi imi era teama de reactia organismului si pe buna dreptate pt. ca mi-a fost foarte rau am trecut printr-o stare de sevraj, nu ma mai tineam pe picioare si am slabit in cateva zile vizibil, si totul a culminat cu o criza in care mi=am pierdut constienta, toate astea s-au intamplat in vacanta de paste, doua saptamani am zacut in pat. Cam in
doua luni nu am mai simtit durerea de muschi si tremuratul interior. Vreau sa specific ca tratamentul nu l-am intrerupt brusc, am redus doza treptat si m-au ajutat si cateva sedinte de acupunctura, ca poate starea ar fi fost si mai rea altfel.
Toata experienta asta a fost buna pentru ca ma-m imprietenit si mai mult cu mine si migrena personala si am capatat parca un echilibru nu ma mai sperii atat de tare cand simt ca se apropie, sant multumita ca mi-am revenit, o vreme ma gandeam ca am sa mai fac crize de pierdere a constientei. Am hotarat sa o combat cu suplimente naturiste si sedinte de acupunctura, decat sa dati o multime de bani pe luna imigran mai puneti putini si faceti acupuntura va garantez ca va va fi mai bine. Nu dispar de tot dar durerea este slaba si cedeaza repede la un antinevralgic.Eu nu am folosit imigran din cauza efectelor adverse si pentru ca multi se plang ca durerea revine si trebuie sa repeti doza.
In urma cu ceva ani am facut si tratament cu propranolol si un antidepresiv (parca medazepam) migrena parca era mai usoara dar ce faci cu starea de somnolenta pe care ti-o dau antidepresivele iar propranololul incetineste bataile inimii si te simti obosit si parca nu-ti este suficient aerul inspirat.
Sunt acum sedative usoare gen Sedatif PC homeopat, o pastila seara am observat ca induce un somn profund si o stare buna dimineata. L-carnitina sustine inima si iti da energie dimineata de asemenea si spirulina.
Eu am observat ca migrena imi da tarcoale inainte de ciclu cu o saptamana si ma tot curteaza inca o saptamana dupa si am citit ca transformarile hormonale din acea perioada duc la migrena. De cateva luni am inceput sa iau Femicur (nu radeti) extract de piperul calugarilor (angus castus vitex), sau Donavital suna mai bine dar e acelasi lucru pentru reglare hormonala. Acum mai nou am mai auzit de un produs, nu prea se gaseste Migrenal este canadian, avand in compozitie planta butterbur, pe romaneste se cheama captalan planta se gaseste si la noi si este tot un bun reglator hormonal.
Sunt alte multe solutii pentru nesuferita asta de migrena care izbucneste si pentru ca undeva in adancul nostru exista o framantare, o nemultumire, o neampacare cu propria persoana, cu siguranta migrenosii sunt firi foarte sensibile si in consecinta foarte usor de ranit si isi traiesc propriile batalii acolo in interior.
Deci nu apelati la solutii extreme pentru ca eu am observat ca raspunde mai violent cand o tratezi cu calmante puternice, incercati si acupunctura, eu locuiesc in Dr.Taberei si am gasit o policlinica unde
acupunctura se face cu trimitere de la medicul de familie deci nu costa trebuie doar sa va interesati, fiti mai blanzi cu voi, nu cereti prea multe de la voi oare?
0
13-11-2008, ora 16:00
myky791
Nu este medic/terapeut
myky791
eu te cred cu banii pe imigran mai bine acopunctura, dar in braila nu este nici un medic competent care face asa ceva, doar cativa care incearca, la galati e un medic forte bun, dar sa fac drumul servici-galati in fiecare zi... masina nu am, sedinta de acopunctura 50, si mai ales timp pe care nu il am... servici, casa, copil. este bine ca tu esti din bucuresti ai mult mai multe solutii, medici competenti ce mai este capitala... pa si o zi buna!
0
14-11-2008, ora 07:07
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
myky791 eu as vrea sa ti spun ca e bun imigranul cum spui tu doar ca el nu ti rareste migrenele si nici nu le trateaza...el doar trateaza durerea si atat.plus ca sunt puternice si te doare stoacul de la ele si ti dau somnolenta.asta e cazul meu.eu zic sa mergi la un doctor neurolog bun si sa intrebi de propanolol.asta e tratament macar.eu iau o pastila pe zi de 40 mg.nu e mult dar te sfatuiesc sa mergi la medic pentru dozaj.si eu aveam inainte de propanolo migrene puternice la fiecare 2 zile si luam o gramada de quarelin si apoi am descoperit imigran si tot asa aveam.eu zic ca merita sa incerci si asta pentru ca daca vei continua sa iei imigran iti vei face ficatul si stomacul praf.parerea mea.numai bine
0
14-11-2008, ora 07:16
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
imi pare rau dar n am auzit pe nimeni care sa se simta mai bine de la acupunctura.spui ca propanolol ti a incetinit bataile inimii...este o perioada pana te obisnuiesti cu medicamentul.si eu ma simteam la fel.trebuie sa bei apa multa.in mod normal nu ar trebui sa iti modifice bataile inimii daca nu iei mai mult de 60 mg pe zi.am intrebat medicul cardiolog asta.nu as vrea sa credeti ca eu am vreun beneficiu din recomandarea propanololului.eu stiu cat am suferit si nu doresc sa mai vad pe nimeni suferind.acum nu pot spune ca nu mai am deloc migrene...mai apare una la 1 saptamana poate chiar la 2 saptamani, dar eu zic ca am progresat fata de o migrena la fiecare 2 zile.
si inca ceva.am iesit si afara, nu sunt stresata am incercat sa ma detasez si sa ma simt bine.tot aveam migrene.pur si simplu este o boala care o poti mosteni sau face din alte motive.
Adaugă un comentariu / răspuns
621 comentarii 1 2 34 ..... 20 21 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.