miros corporal urit

1063 comentarii 1 2 ..... 35 36
0
10-04-2022, ora 17:54
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Va invit sa urmariti filmul, , Secretul 2006 " si veti vedea mai bine cum stau treburile ! Spor si succes!
0
12-04-2022, ora 14:42
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Eu sunt bine cam asta am facut: nu mai mam gandit deloc la problema si daca vedeam pe cineva ca reactioneaza incercam sa simt cu nasul meu daca simt ceva si vazand asfel ca nu simt nimic ma linisteam si imi spuneam sunt bine caci nu simt nimic. Un hop au fost emotile dar leam rezolvat si alea, cand aveam emotia cea mai puternica in timp ce o aveam imi spuneam sunt bine caci nu simt nimic si am mers asa ori pe cine vedeam ca reactioneaza eu incercam sa simt si vazand astfel ca nu simt nimic imi spuneam nu am nimic, conteaza in timpul emotiei sa spui si sa incerci sa simti ca sa vezi ca nu ii nimic, si conteaza sa nu va mai ganditi deloc la asa ceva in nici un fel, incercati sa va ocupati mintea cu altceva, si daca va vine cate un gand incercati rapid sa schimbati gandul cu altceva evitati sa va mai ganditi la asa ceva, eu inainte ziceam ca de la dulce ba de la alcool ba de la nu mai stiu ce acum mananc de toate si nu mai am nimic, indiferent cat de tare vedeam ca reactioneaza lumea eu am mers pe ideea ca nu am nimic si incercam sa simt ca sa conving subcobstuentul. Si ce mai trebuie sa faceti ii sa va spuneti autosugetii, , sunt sanatos, sun fericit, , ssu ce vreti voi si ce credeti ca vi se potriveste, autosugestiile nu le spuneti in public, le spuneti acasa sau intrun loc unde concentratia si emotia poate fi maxima ( un sfat de la mine, eu foloseam muzica la casti astfel emotia cand rosteam autosugetia era mult mai puternica ) in prima saptamana era sa ma las pe tanjeala ca am zis ca nu functineaza dar am continuat cu ce vam spus mai sus, deja a doua saptamana era vis, rar mai vedeam pe cineva, nu imi venea sa cred eram cel mai fericit, dupa un timp a disparut de tot, eu sper sa fie ultima data cand intru aici, daca revine problema revin cu detalii. Poatee unii aveti alte metode de controlare a emotiilor mai bune, eu asa am facut, problema nu este creata de ce vati imaginat voi, ci de emotie plus gand, pentru ca ca noi asa neam creat problema, ne era frica ca... 14 ani am tras cu problema am fost la cei mai buni doctori profesori din tara, toti isi puneau mainile in cap deoarcece analizele erau perfecte de la A la Z am facut cele mai speciale si moderne analize din cap pana in picioare miau bagat camere prin stomac degeaba, toate perfecte. Va doresc numai bine si sanatate la toti
0
12-04-2022, ora 14:55
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Cand va faceti bine si va convingeti si voi ca asa sta treaba scrieti si voi aici sa vada si altii, eu initial am zis ca nu mai intru ca nu mai ma intereseaza subiectul asta si nu mai vreau sa aud de el si de asa ceva, dar nu ma lasat inima sa nu va impartasesc si voua cum mam facut bine caci si de as reveni la loc, acum stiu ce sa fac.
0
12-04-2022, ora 14:59
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Nu uitati sa urmariti filmul secretul, ca acolo va explica destul de bine sau sa cititi cartea, , Secretele intregii vietii 1 '' de la capitolul 4 incolo( pana la capitolul 4 fleacuri, de la cap 4 va vorbeste ca si cum ar vorbii de problema noastra'' si veti vedea lucruri foarte interesante acolo care pe mine m-au ajutat in viata nu neaparat la problema noastra.
0
13-04-2022, ora 21:29
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
A aparut iaras problema din cauza ca nu mai pot sa controlez emotiile sau nu stiu. O sa incerc sa fac sport, si sa ma abtin de la unele obiceiuri rele
0
14-04-2022, ora 02:18
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Vipera iti dau dreptate, cand pacatuiesc, ii mai rau am gasit ceva pe un site dar ii in Engleza ------*

(*modificat de admin)
0
14-04-2022, ora 02:23
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Si eu am obs la fel, si la mine cand pacatuiesc nu mai functioneaza nimic, am obs ca si la mine ii rau din nou, pentru ca am inceput iara cu obiceiuri proaste, ma ajuta credinta, dar daca pacatuiesc prin desfranare abuz de alcool, tigari, nu mai merge nimic.
0
18-04-2022, ora 23:13
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Nu o sa mai intru aici, am obs ca acceptarea problemei din inima face sa dispara problema intro zi in rest rugaciunea, sportul, fericirea, ajuta, cel mai mult dintre toate acceptarea ajuta dar totul pana pacatuiesti atunci nu mai poti controla emotiile care creeaza problema ca defapt emotia creaza problmea, am urmarit mult timp treaba asta, cand sateam acasa si ma rugam si nu mai aveam nici o emotie de rusine in legatura cu problema disparea problema, dar cand imi dadea Neghinita niste emotii de rusine (chiar daca vedeam cu ochii mei ca sunt ok si nu am nimic), eram la loc, cand ma rog si postesc si stau acasa pot sa le controlez si intro zi doua sunt bine, dar cand vad ca sunt bine, nici nu ma mai rog, nu mai merg la biserica, la toate renunt si dupa un timp ma prind niste emotii si in 20 de min sunt la loc si o iau de la zero si asa la nesfarsit eu zic ca daca puteti controla emotiile de rusine ati incheiat cu problema in timp scurt. Sper ca intro zi sa ne facem bine cu totii, toate cele bune si, Sarbatori fericite !!
0
28-04-2022, ora 20:31
Jessus The king
Nu este medic/terapeut
Jessus The king
Eu pot sa zic ca am reusit prin controlarea subconstientului, tiai creeat ideea tu ca, cand pacatuiesti esti rau asa am facut si eu si acum nu mai am treaba, eu meditez in fiecare zi asfel pot controla emotiile, post, adica nu mananc inainte sa merg in locuri unde stiu ca imi era teama, sportul ajuta enorm in controlarea emotiilor, deci cam asta ii cine isi poate controla emotiile si nu se mai gandeste la asa ceva a rezolvat problema, uitativa ca sunt atatea explicatii pe net cu subconstientul. Nici eu nu mai intru aici va doresc sanatate si toate cele bune!!
0
21-08-2022, ora 00:41
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Fratilor, eu am gasit rezolvarea, pur si simplu, am inceput sa intreb oameni daca simt un miros urat in legatura cu mine, medici, preoti, escorte apsolut toata lumea mia spus ca nu, reactile erau exagerate dar toata lumea imi spunea ca nu am nimic ca am probleme pshihice, au trecut 3 luni de cand nu am mai crezut ca am ceva si acum nu mai reactioneaza nimeni, incet incet au disparut reactile tuturo, sfatul meu este sa incepeti sa intrebati lumea si vei ramane surprinsi ca absolut toti va vor spune ca nu aveti nimic. Si ma gandesc ca 14 ani am trait un cosmar. Toata lumea mia spus ca ii doar in capul meu, dar pe mine ma derutau reactile celor din jur, de la paste nu am mai crezut ca am ceva deoarce se si jurau ca nu simt nimic, cu toate ca reactionau ! Ascultati dragilor sfatul meu si incepeti sa intrebati pe cine puteti si voi, preoti, prieteni, cunostinete, escote :))) va las cu bine si nu uitati niciodata sfatul meu ca va prinde bine. DOMNUL ISUS SA VA AJUTE. AMIN
0
10-01-2024, ora 16:43
Mei
Nu este medic/terapeut
Mei
Bună tuturor, vreau sa spun că m-am luptat cu aceeași problema că și voi timp de un an de zile(cel mai groaznic an din viața mea), și în sfârșit i-am găsit rezolvarea.Totul pleacă de la flora intestinală.Eu am inceput cu doze mari de vitamina C, care doar a ameliorat puțin, dar acum doua săptămâni am inceput sa iau cate două lingurițe de Polen poliflor uscat (se găsește în Farmaciile Naturiste) si nu mai am nimic.Recomand cu încredere, la mine a făcut minuni.Nu doar că mirosul ăla oribil a dispărut, dar mi-au trecut toate durerile, care, sunt sigură că au plecat tot de acolo.Ma simt că și nouă. Încercați, nu aveți nimic de pierdut.Va doresc la toți multă sănătate!
0
21-01-2024, ora 19:09
Caroline
Nu este medic/terapeut
Caroline
Buna! Eu sunt cu moralul la pământ. Problema cu mirosul corporal mă epuizează fizic și psihic. Eu am incercat foarte multe metode. Problema este că eu nu simt mirosul. Dar observ reacțiile celor din jur.Mi s-a întâmplat să simt în mașină miros de oua clocite de 3 ori, eram singura in mașina personala. Așa mi-am dat seama că am o problema. Am steatoza hepatica, țin regim și am slăbit 6 kg. Am și un gust metalic sau dulceag și prezint dureri in partea stângă sub coaste. Deși am fost la medic, nu am alte probleme. Imi este rușine să mai ies cu prietenii, nu mai zic de locul de munca. Stau numai în stres cu gândul la problema mea. Va rog spuneti-mi cum gestionați problema aceasta.
0
21-02-2024, ora 18:14
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Există mai multe condiții medicale care ar putea contribui la un miros corporal neplăcut, inclusiv probleme de sănătate mintală precum anxietatea și depresia. Este important să continueți să lucrați împreună cu medicii dumneavoastră pentru a investiga și a elimina posibilele cauze medicale.

În plus, ar putea fi util să vă asigurați că respectați o igienă personală adecvată, inclusiv spălarea regulată a corpului și a hainelor. Uneori, anumite alimente sau obiceiuri alimentare pot influența și mirosul corpului, deci ar putea fi util să vă monitorizați dieta și să observați dacă există vreo legătură între anumite alimente consumate și mirosul corpului.
Adaugă un comentariu / răspuns
1063 comentarii 1 2 ..... 35 36

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •