miros neplacut al gurii

08-02-2007
pasca
Nu este medic/terapeut
pasca
Nu stiu ce poate fi, dar e foarte neplacut.Am in special seara si noaptea o anumita uscaciune a gurii si parca un gust amar.In plus desi sunt o femeie igienica si mananc foarte multa guma si bomboane mentolate, ma spal pe dinti...gura imi miroase urat.Mentionez ca de multe ori ma spal si 2 ori seara dar cu toate astea sotul imi spune ca miroase neplacut si si eu simt un gust ciudat si amar in gura.NU FUMEZ, NU CONSUM ALCOOL...dar de curand 1, 5 ani mi-am pus 5 dinti de portelan.Sa fie de la ei?ce puteti sa-mi spuneti, si ce tratament as putea urma.Mi-e jena, mai ales ca sunt cadru didactic si lucrez cu copiiii.Va multumesc.
3 comentarii
0
08-02-2007, ora 00:00
morrigan
Identitate neconfirmată
morrigan
incercati sa faceti o clatire prelungita (5 minute) cu ulei de floarea soarelui continutul e scuipa in punga si se arunca la cos acea punga!!!
Apoi se racleaza (rade) dosul limbii cu marginea unei linguri si se spala acel depozit galbui care se aduna dupa aceasta gargara cu ceai de musetel cu putin bicarbonat de sodiu.
Poate fi de la acea lucrare, daca sub acea lucrare se strang resturi alimentare sau se carieaza dintele langa gingie. Multa sanatate si sa auzim de bine!
0
14-02-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Aveti carii?! E foarte important sa va curatati si limba uneori!
0
19-02-2010, ora 01:18
silvia_nivin@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
silvia_nivin@yahoo.com
curatarea limbii este esentiala in cadrul periajului pt ca majoritatea bacteriilor acolo se cantoneaza!incercati si asa exista posibilitatea sa va apara reflexul de voma daca insistati prea mult mai ales la baza limbii dar luati-o usor, treptat!multa bafta..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul