mitomania
Buna seara,
Am o problema si desi imi este greu sa vorbesc despre ea, trebuie sa o fac. Mint si asta am facut-o la inceput cand eram mai mic ca sa imi acopar greselile. Am facut-o si mai tarziu, dar cu consecinte din ce in ce mai grave. Pana cu ceva timp in urma credeam ca pot scapa singur de acest viciu. Dar am aflat ca este o boala si daca nu o tratezi te doboara. Sunt pe cale sa pierd ce este mai de pret in viata mea. De aceea am hotarat sa fac tot ce imi sta in putinta sa ma tratez. Va rog sa ma-mi spuneti cum pot sa gasesc si eu un psihoterapeut in Ploiesti cu care sa pot discuta problema mea. Sau nu numai in Ploiesti. Ce as putea sa mai fac in acest scop.
O seara buna tuturor.
Am o problema si desi imi este greu sa vorbesc despre ea, trebuie sa o fac. Mint si asta am facut-o la inceput cand eram mai mic ca sa imi acopar greselile. Am facut-o si mai tarziu, dar cu consecinte din ce in ce mai grave. Pana cu ceva timp in urma credeam ca pot scapa singur de acest viciu. Dar am aflat ca este o boala si daca nu o tratezi te doboara. Sunt pe cale sa pierd ce este mai de pret in viata mea. De aceea am hotarat sa fac tot ce imi sta in putinta sa ma tratez. Va rog sa ma-mi spuneti cum pot sa gasesc si eu un psihoterapeut in Ploiesti cu care sa pot discuta problema mea. Sau nu numai in Ploiesti. Ce as putea sa mai fac in acest scop.
O seara buna tuturor.
2 comentarii
Consulta un psihoterapeut insa iti recomand sa consulti si un homeopat in acelasi timp, caci des numai discutiile nu ajung sa rezolve astfel de probleme asa usor. Caci bolnav este de fapt sufletul si vointa face parte din el si atata vreme cat sufletul nu este sanatos si vointa de a pune in aplicare planurile bune va fi slaba. Homeopati da ceva sufletului care il vindeca si vindecarea este mult mai usoara si vine din interior.
Exista remedii homeopate pt. asa ceva !
Exista remedii homeopate pt. asa ceva !
0
21-10-2009, ora 15:41
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
Psihoterapeut Oana Civitu
Adresa cabinetului este: Ploieşti, str. I.A. Basarabescu, nr.2;
Telefon mobil: 0721531305
P.S. Îţi recomand să mergi şi la preotul tău duhovnic (dacă nu ai, alegeţi un preot din localitate şi roagă-l să accepte să devină duhovnicul tău), te poate ajuta enorm şi aşa te şi spovedeşti (confesezi) şi eşti iertat pentru multitudinea de confabulaţiuni voluntare sau involuntare! (evident că trebuie să te şi căieşti, dar ţinând cont că vrei să-ţi îndrepţi comportamentul, o astfel de decizie denotă clar şi căinţă).
P.P.S. Şi homeopatia te poate ajuta mai mult decât îţi poţi imagina, şi nu mint deloc!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)))
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Psihoterapeut Oana Civitu
Adresa cabinetului este: Ploieşti, str. I.A. Basarabescu, nr.2;
Telefon mobil: 0721531305
P.S. Îţi recomand să mergi şi la preotul tău duhovnic (dacă nu ai, alegeţi un preot din localitate şi roagă-l să accepte să devină duhovnicul tău), te poate ajuta enorm şi aşa te şi spovedeşti (confesezi) şi eşti iertat pentru multitudinea de confabulaţiuni voluntare sau involuntare! (evident că trebuie să te şi căieşti, dar ţinând cont că vrei să-ţi îndrepţi comportamentul, o astfel de decizie denotă clar şi căinţă).
P.P.S. Şi homeopatia te poate ajuta mai mult decât îţi poţi imagina, şi nu mint deloc!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)))
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie