mucocel

la un rmn mi s-a descoperit un mucocel de 3 cm maxilar.in aceea perioada m-am umflat rau de tot si am ajuns la maxilotg-mures.am facut radiografii si mi-au gasit si celulita maxilara pt care am facut o operatie.mucocelul nu a mai fost aminitit si nici eu nu am intrebat.am dureri permanente de cap.precizez ca am si adenom hipofizar de 12 ani.ce este mai urgent.am si osteoporoza fapt pt care am intrerupt tratamentul osteoporotic pt operati de celulita faciala.
0 comentarii
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Sângerari gingivale
- 3Carie masea
- 2Blocarea maxilarului de la o incrustare dentară onlay
- 0Tratament și obturatie canal
- 4Durere persistentă de câteva săptămâni la molarii din stânga
- 1Pata alba dureroasa la atingere pe exteriorul gingiei
- 0Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Antibiotic si nurofen
- 0Intrebare plomba provizorie - mi s-a inflamat gingia, dar fara sa am dureri
- 3Raspuns urgent - necesita sau nu o interventie plomba
Mai multe informații despre: Chistul mucos