Multumesc pt.raspunsuri!
Multumesc d-nei doctor si tuturor celor care mi-au raspuns, imi cer scuze pt.intarziere.
Fratele meu a parasit spitalul cu diagnosticul de schizofrenie paranoida.
I s-a dat tratament pt. 30 zile : rispolept consta la 2 saptamani, iar zilnic : dimineata: rispolept solutie 4 mg + 1 timonil, seara : rispolept solutie 4 mg, depakine 1 + 1 timonil.Romparkin si diazepam zilnic( romparkin 3 ori/zi si diazepam -1 seara).Precizez ca siropul i s-a prescris numai pt.21 zile.
Ce parere aveti de aceasta schema? Observ ca reactioneaza la tratament, i-a disparut psihoza, si-a mai corectat tulburarile de comportament si e constient ca trebuie sa sa-si ia tratamentul adica mi-a spus ceva de genul : "Ma simt bine, inainte ma durea capul si vorbeam singur.O sa iau tratamentul sa nu mai ajung la spital."
Au aceste medicamente efecte secundare si care ar putea fi acelea?
Cu multumiri si sanatate, tuturor!
Fratele meu a parasit spitalul cu diagnosticul de schizofrenie paranoida.
I s-a dat tratament pt. 30 zile : rispolept consta la 2 saptamani, iar zilnic : dimineata: rispolept solutie 4 mg + 1 timonil, seara : rispolept solutie 4 mg, depakine 1 + 1 timonil.Romparkin si diazepam zilnic( romparkin 3 ori/zi si diazepam -1 seara).Precizez ca siropul i s-a prescris numai pt.21 zile.
Ce parere aveti de aceasta schema? Observ ca reactioneaza la tratament, i-a disparut psihoza, si-a mai corectat tulburarile de comportament si e constient ca trebuie sa sa-si ia tratamentul adica mi-a spus ceva de genul : "Ma simt bine, inainte ma durea capul si vorbeam singur.O sa iau tratamentul sa nu mai ajung la spital."
Au aceste medicamente efecte secundare si care ar putea fi acelea?
Cu multumiri si sanatate, tuturor!
1 comentarii
Nici nu a fi normal sa ne dam cu parerea intrucat nimeni de pe forum presupun ca nu l-a vazut pe fratele dvs, iar medicii care i-au recomandat acest tratament l-au vazut zilnic o buna perioada de timp. Asa cum am mai recomandat si altor persoane care scriu pe forum, odata ce ati ales un medic, AVETI INCREDERE IN EL si puneti-i lui toate aceste intrebari. Daca eu v-as zice acum ca nu e o schema buna de tratament, ce ati face? Pe cine ati crede? Ati fi bulversata si nu ati stii ce sa mai faceti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 1Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA