Nas infundat
Buna seara!
De 2 saptamani am nasul infundat, de fapt mai mult pe partea dreapta. A început ca o răceală cu frisoane, dureri de cap, am scapat de aceste simptome si am ramas cu nasul înfundat. Sunt zile cand am secretii apoase, apoi galbene. Am folosit Vibrocil, dar ma desfund pe moment. Cand suflu prea rau nasul simt o durere deasupra ochiului drept si de ureche. Ce ar putea fi? Am început inhalatii cu cimbrisor si coada soricelului. Sunt bune? Ce as putea lua sa scap de aceasta problema? Va multumesc!
De 2 saptamani am nasul infundat, de fapt mai mult pe partea dreapta. A început ca o răceală cu frisoane, dureri de cap, am scapat de aceste simptome si am ramas cu nasul înfundat. Sunt zile cand am secretii apoase, apoi galbene. Am folosit Vibrocil, dar ma desfund pe moment. Cand suflu prea rau nasul simt o durere deasupra ochiului drept si de ureche. Ce ar putea fi? Am început inhalatii cu cimbrisor si coada soricelului. Sunt bune? Ce as putea lua sa scap de aceasta problema? Va multumesc!
3 comentarii
o Radiografie SAF si coneult ORL.. ca sa afli ce ai !!!
Si un examen la un medic alergolog pentru efectuare unei testari alergologice.
Va recomandam pe Dl Dr Predescu Bogdan Nicolae-madic primar alergolog.
Programari tel=031.211.34.30///021.210, 84.76.
Pana atunci tratament cu=
-Nurofen pentru raceala si gripa=1tb×3/dupa mese
Aerius1 tb seara, dupa masa
Nasonex spray nazal= 2pufuri in fiecare narax2/zi si suflati nasul dupa 15 min x 10 x zile.
Sanatate!
Paste fericit tuturor!
Elena Latcan
Va recomandam pe Dl Dr Predescu Bogdan Nicolae-madic primar alergolog.
Programari tel=031.211.34.30///021.210, 84.76.
Pana atunci tratament cu=
-Nurofen pentru raceala si gripa=1tb×3/dupa mese
Aerius1 tb seara, dupa masa
Nasonex spray nazal= 2pufuri in fiecare narax2/zi si suflati nasul dupa 15 min x 10 x zile.
Sanatate!
Paste fericit tuturor!
Elena Latcan
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.