nas infundat
buna ziua am si eu o problema...de aproximativ 4 luni prietenul meu are nasul infundat doar ca asta se antampla mai mult seara cand se pune an pat.nu are si alte simptome doar uneori se plange de dureri de cap care am spus eu ca pot fii de la stres.desi am fost la mai multi medici i sa dat numai sprayuri nazale si tot felul de pliculete din care trebuia sa-si faca spalaturi nazale dar nu au dat rezultat niciunul pana acum.acum o luna si ceva am anceput si eu sa am aceleasi simptome de **nas anfundat** si nu trece cu nimic!
v-as ruga sa-mi spuneti si mie ce sa fac?e destul de incomod sa nu poti respira antr-un mod normal :-(
care ar putea fi cauza?ce bacterie?sau ma rog care e motivul pentru care nu ne trece simptomul asta de nas infundat?
va multumesc tare mult...
v-as ruga sa-mi spuneti si mie ce sa fac?e destul de incomod sa nu poti respira antr-un mod normal :-(
care ar putea fi cauza?ce bacterie?sau ma rog care e motivul pentru care nu ne trece simptomul asta de nas infundat?
va multumesc tare mult...
1 comentarii
Bună seara! Vă recomand control la ORL și o radiografie de sinusuri. O seară liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie