Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
Buna ziua,
Fetita mea a fost o saptamana la gradinita, dupa care a inceput sa-i curga nasul si a facut si febra 38G. Incepand de ziua urmatoare nasul i s-a infundat mai tare. In primele trei zile noaptea trebuia sa-i pun picaturi din 3-3 ore, dar nu prea isi faceau efectul ( Vibrocil, Biorinil). Dupa patru zile a inceput sa si tuseasca, si am dus-o la medic, dar nu mi-au dat un diagnostic concret, mi-au pomenit de sinuzita la ORL si i-au prescris Zinnat. Am mai asteptat o zii, inanite sa-i dau antibioticul si a inceput sa se simta mai bine, de atunci nu mai are febra, tuseste rar, dar nasul inca este infundat dupa 7 zile se desfunda cu picaturi. In tot acest timp i-am facut aerosoli cu ser si prospan, si ocazional dexametazona, in plus am inceput sa-i dau sirop Summetrolim, in loc de Zinnat. Spuneti-mi, va rog daca este normal ca nasul sa fie inca infundat, si ce tratament sa-i dau in aerosoli?
Fetita mea a fost o saptamana la gradinita, dupa care a inceput sa-i curga nasul si a facut si febra 38G. Incepand de ziua urmatoare nasul i s-a infundat mai tare. In primele trei zile noaptea trebuia sa-i pun picaturi din 3-3 ore, dar nu prea isi faceau efectul ( Vibrocil, Biorinil). Dupa patru zile a inceput sa si tuseasca, si am dus-o la medic, dar nu mi-au dat un diagnostic concret, mi-au pomenit de sinuzita la ORL si i-au prescris Zinnat. Am mai asteptat o zii, inanite sa-i dau antibioticul si a inceput sa se simta mai bine, de atunci nu mai are febra, tuseste rar, dar nasul inca este infundat dupa 7 zile se desfunda cu picaturi. In tot acest timp i-am facut aerosoli cu ser si prospan, si ocazional dexametazona, in plus am inceput sa-i dau sirop Summetrolim, in loc de Zinnat. Spuneti-mi, va rog daca este normal ca nasul sa fie inca infundat, si ce tratament sa-i dau in aerosoli?
1 comentarii
in aerosoli se pune 1 fiola de acc si o fiola de vit c...
se spala nasul cu ser fiziologic sau ceai musetel...
dupa se face tratamentul cu colargol...
se spala nasul cu ser fiziologic sau ceai musetel...
dupa se face tratamentul cu colargol...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi se infunda nasul si ma ustura gatul des
- 4baietel - febra de trei zile
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 1Nas Infundat 24|7
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 4nas infundat
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 8Catar ototubar
- 2Nas infundat
- 0curatarea corecta a nasului cu ser fiziologic
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 1Durere ureche nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: