Nas înfundat senzație de sufocare
Bună ziua. Am nasul mereu înfundat, sunt dependenta de Bixtonim de câțiva ani. Am încercat tot felul de metode ca sa renunț la el dar fără nici un rezultat. De ceva vreme simt un nod în gat, dimineață am senzație de voma când ma spăl pe dinți, tuse ca și cum as avea ceva în gat, senzația ca trebuie sa înghit f des, uscăciune a gurii și mi se formează o spuma alba în gura. Poate da aiba toate astea legătură cu dependenta la bixtonim?
1 comentarii
1 din tratamentele locale...doar COLARGOL poate chimic cauteriza si micsora cornetele
2 nu o sa fie rezultat de la tratamentul local daca cauza rinitei este la distanta... cauze circulatorii sau digestive
3 reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa este o metoda sigura si rapida de micsorare a cornetelor
2 nu o sa fie rezultat de la tratamentul local daca cauza rinitei este la distanta... cauze circulatorii sau digestive
3 reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa este o metoda sigura si rapida de micsorare a cornetelor
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nas infundat.. respir doar cu o nara
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 3am tot timpul nasul infundat
- 41Miros urat in nas
- 6tranxen da dependenta?
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 7Nas infundat copil
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 1Nas infundat
- 1respiratie doar pe gura
- 2Boala nas infundat
- 3Nas infundat de cateva luni
- 5Nas înfundat permanent bebe
Mai multe informații despre: nasul infundat dependenta de medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: