Nas infundat tuse si nod in gat

24-06-2009
ganymedeuser
Nu este medic/terapeut
ganymedeuser
Buna ziua Am o mica mare problema ce ma supara de ceva timp De cateva luni ma trezesc cu nasul infundat 100 si nu pot respira decat pe gura Seara m am surprins trezindu ma din somn din cauza unor sforaituri scurte dar cu rezonanta Totul a inceput prin iarna Am zis ca e de la frig a venit primavara fiind alergic la polen am zis ca e de la polen N am facut atunci legatura Acum in luna iunie am aceleasi probleme doar ca au aparut si altele Pe langa nasul infundat dimineata se desfunda cand ma ridic la orizontala si fac miscare sau il suflu a aparut o tuse si o senzatie de nod in gat Tusea este uneori seaca uneori productiva cert e ca e foarte suparatoare Simt un nod in gat cu unele dificultati la inghitire din cand in cand si o senzatie ca am o rana pe interior la baza gatului mai ales cand beau ceva rece Uneori mi se mai infunda cate o ureche pentru 5 10 secunde Ar mai fi 2 3 zile in care am avut senzatia ca nu pot respira si raman fara aer Intrebarea este exista vreo legatura intre nasul infundat si restul simptomelor
2 comentarii
0
24-06-2009, ora 12:22
ganymedeuser
Nu este medic/terapeut
ganymedeuser
Nu stiu ce s a intamplat dar mi au disparut toate cratimele punctele si virgulele din postul initial A devenit mai greu de citit
0
24-06-2009, ora 22:18
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
specialitatea ORL.. se discifreaza ca OTO RINO LARINGOLOGIE.. care cuprinde si gat rinofarine orofaringe si hipofaringe. e normal ca celedescrise de tine sa aiba legatura intre ele.. sa aiba legatura cu stilul tau de viata cu alimentatia si cu bauturile acidulate consumate
Adaugă un comentariu / răspuns