nedroza cap femural
am 40 de ani si am dureri ingrozitoare la ambele solduri, mi s-a spus ca trebuie proteza, ma intereseaza care-i ceamai buna proteza si pt cit timp este garantata, cit costa si la ce spitalas putea sa o gasesc, mentionez ca eu sint din Braila, avem medici foarte buni, dar mi-au recomandat totusi sa ma operez la Bucuresti
1 comentarii
Stimate Domn,
Exista diferite tipuri de proteze pentru sold. Toate sunt suportate de catre Casa de Asigurari prin Programul National de Endoprotezare, deci nu trebuie sa va coste absolut nimic proteza. Sa nu o cumparati, aveti dreptul la ea ca orice platitor de taxe si impozite!!!
Adevarata discutie se refera la oportunitatea acestei interventii. Trebuie sa fiti constient ca, la aceasta varsta, proteza nu mai are o durata de viata de 15-20 ani, ci doar de 5-10 ani. Acest lucru este valabil la toate protezele, indiferent de producator, datorita uzurii accentuate in cazul unui pacient tanar si activ. Trebuie sa fiti perfect informat si sa meditati la acest aspect.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Exista diferite tipuri de proteze pentru sold. Toate sunt suportate de catre Casa de Asigurari prin Programul National de Endoprotezare, deci nu trebuie sa va coste absolut nimic proteza. Sa nu o cumparati, aveti dreptul la ea ca orice platitor de taxe si impozite!!!
Adevarata discutie se refera la oportunitatea acestei interventii. Trebuie sa fiti constient ca, la aceasta varsta, proteza nu mai are o durata de viata de 15-20 ani, ci doar de 5-10 ani. Acest lucru este valabil la toate protezele, indiferent de producator, datorita uzurii accentuate in cazul unui pacient tanar si activ. Trebuie sa fiti perfect informat si sa meditati la acest aspect.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu