nerv sangerand

12-03-2010
llumy
Nu este medic/terapeut
llumy
Buna seara !
Acum o saptamana, medicul stomatolog, mi-a devitalizat un incisiv.
In urma acestui procedeu dintele a sangerat abundent.
In aceeasi sedinta mi -a fost efectuata si opturatia definitiva a canalului.
As dori sa stiu daca as putea avea probleme cu respectivul incisiv daca in momentul opturatiei canalul inca mai sangera ?
Acum dintele este sensibil la atingere.
Si as mai avea o intrbare : care ar putea fi cauza pentru care un molar devitalizat de cativa ani doare cand si cand ?-durerea apare la cateva luni, dureaza o zi, doua si apoi dispare.
Multumesc anticipat !
1 comentarii
0
13-03-2010, ora 00:16
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
obturatia definitiva de canal se amana daca nu se opreste sangerarea pe canal. presupun ca medicul dvs a reusit intr-un final sa opreasca aceasta sangerare ( care este normala atunci cand se indeparteaza nervul si vasele de sange din pulpa), din moment ce a decis sa obtureze canalul definitiv.
molarul poate sa doara vag si intermitent la mai multe luni dupa devitalizare si obturatie definitiva de canal, daca aceasta nu este corect facuta. pentru siguranta faceti o radiografie de control.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul