nerv sangerand
Buna seara !
Acum o saptamana, medicul stomatolog, mi-a devitalizat un incisiv.
In urma acestui procedeu dintele a sangerat abundent.
In aceeasi sedinta mi -a fost efectuata si opturatia definitiva a canalului.
As dori sa stiu daca as putea avea probleme cu respectivul incisiv daca in momentul opturatiei canalul inca mai sangera ?
Acum dintele este sensibil la atingere.
Si as mai avea o intrbare : care ar putea fi cauza pentru care un molar devitalizat de cativa ani doare cand si cand ?-durerea apare la cateva luni, dureaza o zi, doua si apoi dispare.
Multumesc anticipat !
Acum o saptamana, medicul stomatolog, mi-a devitalizat un incisiv.
In urma acestui procedeu dintele a sangerat abundent.
In aceeasi sedinta mi -a fost efectuata si opturatia definitiva a canalului.
As dori sa stiu daca as putea avea probleme cu respectivul incisiv daca in momentul opturatiei canalul inca mai sangera ?
Acum dintele este sensibil la atingere.
Si as mai avea o intrbare : care ar putea fi cauza pentru care un molar devitalizat de cativa ani doare cand si cand ?-durerea apare la cateva luni, dureaza o zi, doua si apoi dispare.
Multumesc anticipat !
1 comentarii
obturatia definitiva de canal se amana daca nu se opreste sangerarea pe canal. presupun ca medicul dvs a reusit intr-un final sa opreasca aceasta sangerare ( care este normala atunci cand se indeparteaza nervul si vasele de sange din pulpa), din moment ce a decis sa obtureze canalul definitiv.
molarul poate sa doara vag si intermitent la mai multe luni dupa devitalizare si obturatie definitiva de canal, daca aceasta nu este corect facuta. pentru siguranta faceti o radiografie de control.
molarul poate sa doara vag si intermitent la mai multe luni dupa devitalizare si obturatie definitiva de canal, daca aceasta nu este corect facuta. pentru siguranta faceti o radiografie de control.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila