Nerv scos, senzatie de durere

buna!..in urma cu 2 zile am fost la stomatolog, mi-a curatat o carie de pe incisivul central, a scos nervul si mi-a pus un pansament pana la urmatoarea interventie.simt o oarecare durere nu este puternica dar ma jeneaza.intrebarea mea este daca este normal sa simt aceasta senzatie nervul fiind scos?
4 comentarii

da, chiar daca nervul a fost scos, un usor discomfort este normal cateva zile dupa interventie. de asemenea este normal sa apara uneori durere si dupa inchiderea definitiva a canalului prin obturatia de canal ( care se va face la dvs in sedinta urmatoare), durere care poate sa dureze pana la maxim 10 zile. nu va ingrijorati... puteti lua calmante/ antiinflamatoare gen nurofen, ketonal etc.

Sau daca totusi va nelinisteste acest aspect, faceti o radiografie, casa fiti sigura ca a fost tratat corect..

buna ziua.am o problema...mi-am scos nervi de la 2 dinti(lopatari) acum 1 luna de zile si tot ma dor dintii...mi-a facut spalaturi, drenaj, mi-a schimbat pansamentul de mai multe ori, am luat antibiotic, mi-a bagat calciu pe canale...dar degeaba.nu pot musca, knd ma lovesc usor in ei ma dor.dentistul mi-a spus ca e posibil sa am o sensibilitate, dar chiar asa sa nu-mi treaca...ar trebui sa mi plombez dintii pentru ca a curatat caria, scos nervii dar tot ma dor la atingere;mai nou si knd ma spal pe dinti.ce e de facut, ati trecut prin ceva asemanator voi sau cnva apropiat?daca da spuneti-mi ce pot face.va multumesc, o zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere dinti extinsa
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 1Partea stanga umflata.
- 0Durere de masea
- 0dureri fulgeratoare, socuri electrice in dinti
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!
- 2umflatura gingie desupra incisivului
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 1Durere alternanta a dintilor
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 3Durere de masea
- 2Durere de masea plombata
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 3Carie masea
- 2Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Cariile dentare nervul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: