Neuro Optimizer

26-11-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Acest produs interactioneaza cu medicatia psihiatrica?Vreau sa il iau pentru concentrare si memorare dar mi-e frica ca imi poate face rau.Doctorul a zis ca nu imi face, el mi l-a recomandat dar mi-e tot mi-e frica sa il iau.Interactioneaza?Face rau?As putea sa il iau?Stie cineva mai bine?
4 comentarii
1
27-11-2017, ora 19:02
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
E bun, n-are nimic, mult mai rau e piracetamul !

Taurina este un calmant cardiac, se adauga de obicei pt a contracara efectele cafeinei sau altor stimulente !
1
17-12-2017, ora 07:40
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Eu am luat neorooptimizer dar intrerupsesem orice medicatie alopata...

eram mult mai atenta..concentrata la ceea ce faceam. Luam 2 dimineata, 2 la pranz

acum nu iau decat un abilify dimineata, poate un anxiar si seara ar trebui abilify, 1000 ORFIRIL, solian si stilnox. Dar raman numai cu abilify de dimineata si voi lua 5 htp si neuro optimizer. Nu am ajuns la plafar...
0
19-12-2017, ora 01:02
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Nu ai voie sa iei 5htp cu medicatie alopata.Asta stiu sigur.Ori una, ori alta.
0
19-12-2017, ora 10:46
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Nu mai decat un abilify din cand in cand dimineata...deci nu e o tragedie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul