Neuro Optimizer

Acest produs interactioneaza cu medicatia psihiatrica?Vreau sa il iau pentru concentrare si memorare dar mi-e frica ca imi poate face rau.Doctorul a zis ca nu imi face, el mi l-a recomandat dar mi-e tot mi-e frica sa il iau.Interactioneaza?Face rau?As putea sa il iau?Stie cineva mai bine?
4 comentarii

E bun, n-are nimic, mult mai rau e piracetamul !
Taurina este un calmant cardiac, se adauga de obicei pt a contracara efectele cafeinei sau altor stimulente !
Taurina este un calmant cardiac, se adauga de obicei pt a contracara efectele cafeinei sau altor stimulente !

Eu am luat neorooptimizer dar intrerupsesem orice medicatie alopata...
eram mult mai atenta..concentrata la ceea ce faceam. Luam 2 dimineata, 2 la pranz
acum nu iau decat un abilify dimineata, poate un anxiar si seara ar trebui abilify, 1000 ORFIRIL, solian si stilnox. Dar raman numai cu abilify de dimineata si voi lua 5 htp si neuro optimizer. Nu am ajuns la plafar...
eram mult mai atenta..concentrata la ceea ce faceam. Luam 2 dimineata, 2 la pranz
acum nu iau decat un abilify dimineata, poate un anxiar si seara ar trebui abilify, 1000 ORFIRIL, solian si stilnox. Dar raman numai cu abilify de dimineata si voi lua 5 htp si neuro optimizer. Nu am ajuns la plafar...

Nu ai voie sa iei 5htp cu medicatie alopata.Asta stiu sigur.Ori una, ori alta.

Nu mai decat un abilify din cand in cand dimineata...deci nu e o tragedie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Medicamentele antipsihotice afecteaza respiratia?
- 3Depresie recurenta
- 5Voi ce motive găsiți pentru a trăi?
- 9Tulburare schizo afectivă remisă
- 0Astenie de primăvară?
- 1Depresie anxioasa
- 3Nootropil (Piracetam) Ce efecte adverse pot sa apara?
- 4Este adevărat că bolile psihice îi fac pe oameni să arate mai bătrâni?
- 11E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane?
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?