Neuro Optimizer
Acest produs interactioneaza cu medicatia psihiatrica?Vreau sa il iau pentru concentrare si memorare dar mi-e frica ca imi poate face rau.Doctorul a zis ca nu imi face, el mi l-a recomandat dar mi-e tot mi-e frica sa il iau.Interactioneaza?Face rau?As putea sa il iau?Stie cineva mai bine?
4 comentarii
E bun, n-are nimic, mult mai rau e piracetamul !
Taurina este un calmant cardiac, se adauga de obicei pt a contracara efectele cafeinei sau altor stimulente !
Taurina este un calmant cardiac, se adauga de obicei pt a contracara efectele cafeinei sau altor stimulente !
Eu am luat neorooptimizer dar intrerupsesem orice medicatie alopata...
eram mult mai atenta..concentrata la ceea ce faceam. Luam 2 dimineata, 2 la pranz
acum nu iau decat un abilify dimineata, poate un anxiar si seara ar trebui abilify, 1000 ORFIRIL, solian si stilnox. Dar raman numai cu abilify de dimineata si voi lua 5 htp si neuro optimizer. Nu am ajuns la plafar...
eram mult mai atenta..concentrata la ceea ce faceam. Luam 2 dimineata, 2 la pranz
acum nu iau decat un abilify dimineata, poate un anxiar si seara ar trebui abilify, 1000 ORFIRIL, solian si stilnox. Dar raman numai cu abilify de dimineata si voi lua 5 htp si neuro optimizer. Nu am ajuns la plafar...
Nu ai voie sa iei 5htp cu medicatie alopata.Asta stiu sigur.Ori una, ori alta.
Nu mai decat un abilify din cand in cand dimineata...deci nu e o tragedie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 9Boala vs Dumnezeu.
- 31Schizofrenie
- 1Poti sa faci un episod psihotic de la paranoia accentuata?
- 33Pentru persoanele cu boli psihice : cat de functionali sunteti?
- 4Trist pentru că nu fac dragoste. Vreau răspunsuri de specialitate!
- 1Depersonalizare si derealizare
- 1Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa