Neurologie sau pshihiatrie

35 comentarii 1 2
0
09-09-2011, ora 19:45
alli78
Nu este medic/terapeut
alli78
Buna seara.Va multumesc tuturor pt raspunsuri si imi cer scuze ca nu am putut sa raspund la fel de prompt. Rica, ma intrebai mai sus ce fel si de care vit E si omega 3 i-am dat. Vit E forte si omega 3 din peste de la diverse firme, nu am tinut cont, am luat ce am gasit la farmacie.I-am dat timp de 6 luni cu o intrerupere de cateva saptamani.Pe langa asta i-am dat si lecitina, si in primele cam 4 luni a avut un regim f.strict impus de mine-cereale inmuiate in apa de cu seara pe stomacul gol cu o lingura de miere de albine inainte, paine neagra, fara sare deloc-doar fara sodiu.Dupa ce a inceput acea stare de agresivitate am renuntat pt ca se plangea de mancare ca nu e buna-asa ca am adaugat putina sare.Nu mai vrea cereale ca nu-i plac, in schimb mananca fructe dar si dulciuri.Stiu, nu e tocmai regimul indicat dar nici nu pot sa-l supar ca nu-i dau, si credeti-ma ca e greu sa-l faci sa inteleaga ca nu e bine... Puleberedestele, fibrilatia e tratata de cardiolog, ia medicamente zilnic de tensiune-gladycor 6, 25-1/zi, digoxin 1/2/zi, tertensif 1/zi, prestarium 5mg-1/2/zi.Cu toate astea in crizele alea de nervi si agitatie tensiunea urca chiar la 19, 22 cu 12, 14.Am incercat sa-l intenez la psihiatrie dar mi s-a rupt inima cum plangea si in 10 min.l-am luat inapoi desi ma lovise cu o zi inainte... As vrea sa gasesc un medicament minune sa-l linisteasca...zilele astea i-am dat Ansilan(fara medic)si pt cateva ore il linisteste, plange mai putin dar tot este agitat.
0
09-09-2011, ora 21:40
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Rhodiola ar fi o parte din solutia aia "minune".

Dvs nu aveti cum sa schimbati legile naturii care spun ca omul n-a mancat in toata evolutia lui atatia carbo cat se mananca de 200 ani incoace. Deci evitati sa mai ascultati vocile parazite ale sclavilor care va ies in cale la tot pasul si cautati surse de magneziu si gama tocoferol, ca sa poata scadea cortizolul si implicit preveni HTA.

deci un stoc serios de seminte
gama E- nuci verzi ca au aparut acu, canepa
magneziu - in, dovleac, nuci, floarea soarelui etc
omega 3 - nuci, canepa, salvie

Ei bine, cautati sa vedeti ce efecte are susanul combinat cu niste cantitati mai mari de vitamina E (evident Gama). Va rezum in 3 cuvinte: un profund efect antiimbatranire.
Doar de aici am gasit sa cumpar Gama, o sa imi vina in 2 saptamani se pare. Altii nu vor sa trimita in România.
-----------*

Asta e terapie, nu pseudosolutiile care te fac sa te invarti in cerc si sa mori in chinuri.

(*modificat de admin)
0
09-09-2011, ora 21:43
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
I-ati dat totusi dulciuri? Ceaiul verde elibereaza cofeina (cat de putina este) lent, si practica demonstreaza ca SCADE tensiunea o idee si ofera o stare de confort. Doar sa fie un ceai de calitate (eco Sonnentor de pilda) si sa stii cum sa-l prepari.
Totul nu este decat o problema de stabilire a prioritatilor, fiindca ti-ai creat niste repere solide.
0
09-09-2011, ora 23:49
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Adaug si eu cateva sfaturi la cele de mai inainte !

Intai de toate trebuie sa va feriti tatal de Grasimi Animale : unt, untura, branza, smantana, carne de pui, carne de porc si miel ! Inlocuiti cu peste gras de 2 ori pe saptamana si avocado mai des eventual ;
De asemenea trebuie sa-i reduceti si sursele de colesterol - toate cele de mai sus plus galbenusul de ou (unul /saptamana doar) - inlocuiti cu ou de prepelita sau ii dati doar albusuri ;
Accesele de tensiune (care se pot cunfunda sau suprapune cu simpt psihice) si fibrilatile sunt date de ingustarea vaselor de sange din inima prin urmare trebuie sa-i dati posibiltatea sa-si consume aceste surplusuri de colesterol si grasimi ! In sensul acesta cea mai buna terapie este sa-l treceti pe hrana exclusiv vegetala 2-3 zile /saptamana - luni, miercuri, vineri ar fi perfect ! Am probat pe tatal meu care lua 4 feluri de medicamente pt inima, tensiune, colesterol iar in prezent nu mai are nevoie de niciunul !

Mentineti dieta hiposodata si completati cu multa lamaie (in supe) si nu va simti diferenta !
Foarte important daca nu se poate misca singur este sa-i asigurati Fibre zilnic din - legume crude (date prin blender eventual) si fierte, fructe (mere, prune, struguri ) ; painea sa fie integrala -adica taratele sa fie vizibile cu ochiul liber ( paine din bob intreg Vel-Pitar sau graham ) ; Seminte de in si susan inmuiate de seara ;

Foarte important pentru a preveni fragilitatea vasculara este sa-i asigurati zilnic surse bune de Vitamina C si tanini - Catina, afine, struguri rosii acrisori, grapefruit, lamai..
Este foarte important de asemenea un bun drenaj al rinichilor : apa cu lamaie intre mese, ceaiuri diuretice, calmante si anticolesterol (anghinare) ;

Luati in considerare si urmatoarele suplimente cu antioxidanti : Acid alfa-lipoic (ALA) - esential pt integritatea creierului, pycnogenol (pt microcirculatie ), Coenzima Q-10 (integritatea inimii )- merge perfect cu Omega-3 din peste ) ! Cam astea le-as vedea eu deocamdata !

MULTA SANATATE !
0
10-09-2011, ora 21:39
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
@alli78

Sper sa reusiti sa va restabiliti tatal fara a proba psihotropele.Daca vi se pare interesant cititi despre Passiclerotin si daca vi se pare potrivit puteti sa-l folositi fiind un produs naturist chiar daca gresit se crede ca nu functioneaza la o anumita virsta sau la o anume etapa a bolii.Undeva exista o legatura intre bolile organice care le are si starea psihica alterata, dar cu putina truda va fi bine.Aveti deja surse de informatie de la Rica si Stevens, eu le consider pretioase.
sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: