Nevralgie-umăr blocat

Buna ziua, am lucrat pentru 3 zile la raionul lactate unde a fost frig, am ridicat la baxuri de iaurt si lapte, acum e a 5 zi de tratament si durerea nu cedează, umărul sting este blocat, dar durerea coboară si pe mina in jos, nu pot sa fac nimic de durere nici sa ma îmbrac. Mi sa recomandat Neo endusix injectabil, mydocalm, dicloreum spuma. Dar nu cedează nu pot sa stau de durere. Sa iau alt inflamator ? Mulțumesc
2 comentarii

Buna zua!
NU puteti lua un tratament fara sa cunoasteti cauza suferintei: este o problema articulara, este o tendinopatie (coafa rotatorilor), este o cervico-brahialgie (hernie de disc cervicala) etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
NU puteti lua un tratament fara sa cunoasteti cauza suferintei: este o problema articulara, este o tendinopatie (coafa rotatorilor), este o cervico-brahialgie (hernie de disc cervicala) etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Buna ziua, va multumesc pentru raspuns, am fost la medicul de familie si mi sa recomandat acest tratament, dar poate trebuia sa merg la un ortoped sa fac un consult amănunțit, aveți dreptate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 6Dureri ingrozitoare de umar
- 6apasare in capul pieptului
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 6Balneo fizio terapia buna pentru o durere de umar?
- 6dureri de umar
- 9Durere spate umar
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 2Durere de gat si umar
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 2Durere de umar
- 1Durere acuta umar in sarcina
- 1Durere de spate intr-o parte
- 0Ingrosare VS inflamare tendoane
- 0Durere umar. Diprophos-panaceu?
- 4Durere si amorteala umar drept
- 1Durere de umăr
- 0Durere umăr drept.
- 0Durere de umar
- 1Durere in piept din spate