Nevroza sau altceva?

21-10-2018
IdontCare
Nu este medic/terapeut
IdontCare
Am nevoie de ajutor, nu stiu ce se intampla cu mine de ceva timp. Am aproape 19 ani, am o viata frumoasa, ma inteleg bine cu familia, sunt fericita cu iubitul meu, sunt la facultate ai e totul frumos nu am de ce sa ma plang. Dar de ceva timp stiu ca ceva nu e ok cu mine dar mi-e cam greu sa accept asta. Ma enervez foarte repede din orice si ma doare corpul cand fac asta si nu stiu ce fac sau spun, sunt mereu obosita si nervoasa, imi vine sa plang fara motiv, ma uit in gol mereu, nu pot fi atenta, nu am pofta de mancare, de nimic, degeaba dorm ca tot obosita sunt, uneori nu stiu cine sunt si nu ma recunosc, simt ca am totul si de fapt nu am nimic, mi-e frica sa nu mai rada lumea de mine in Bucuresti pentru ca in orasul de unde vin am avut un incident cu niste poze nud cu mine ajunse peste tot si am pierdut prieteni si toti radeau si mi-e frica sa nu ma urmareasca chestia asta, am o parere super nasoala despre mine, nu prea pot sa dorm si tresar mereu si ma trezesc, imi schimb starea de la ras la tristete si invers brusc fara sa realizez, nu discut cu nimeni niciodata despre ce ma apasa de teama sa nu rada cineva sau sa para ca ma plang si tin totul in mine oricat de tare ma doare, ma doare capul mereu, nu mai vad bine, nu mai aud bine si fara motiv ca nu am facut nimic, ametesc, uneori simt ca ma sufoc si am un nod in gat si chiar simt ca uneori pierd contactul cu realitatea dar ma “trezesc” repede din asta dar se intampla din ce in ce mai des, si nu exista zi in care sa nu ma doara cate ceva fara sa ma lovesc, pur si simplu ma trezesc cu dureri random. Nu as vrea sa merg la psiholog, mi-e greu sa povestesc face 2 face ce simt, nu stiu de ce, am ceva sau e totul in capul meu? Simt ca ma pierd pe mine si nu mai stiu cine sunt.
2 comentarii
0
21-10-2018, ora 13:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate sa fie inceput de tulburare afectiva bipolara care e o afectiune foarte serioasa. Adresati-va cu incredere unui psihiatru pentru a va pune un diagnostic corect si a urma un plan de tratament.
0
21-10-2018, ora 14:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă nu vreți să mergeți la psiholog(deși nu înțeleg de ce vă temeți pentru că e vorba de sănătatea dvs, iar într-un cabinet există mijloace pentru a vă pune un diagnostic sigur) încercați online. Sunt și psihologi care fac evaluări și intervenții online.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul