Nod in gat si durere sub marul lui Adam
Buna seara! Am.mai scris aici dar simptomele parca s-au inrautatit. De cateva zile am.o durere in gat, undeva sub marul lui Adam usor spre dreapta (cartilajul tiroidian), la exterior parca, plus senzatia de nod in gat chiar putin mai jos de marul lui Adam, uneori simt si o fierbinteala in gat, alteori parca ma ustura in gat. Am senzatia ca daca intorc capul spre stanga ma sufoc si ma jeneaza si mai tare. E o durere/gadileala enervanta si o simt la exterior. In plus, mai sus, langa jugulara dreapta am un ganglion mic mobil si nedureros pe care il am de mai demult (am inteles ca ar fi aparut din cauza unor infectii dentare repetate, ganglionul nu a trecut, dar nu el ma doare acum). Sunt ipohondra, sufar de anxietate si atacuri de panica si orice simptom ma duce cu gandul la o boala grava. Stiu ca nodul in gat poate fi de la anxietate, dar celelalte simptome plus ganglionul ala ma sperie. Senzatia de caldura in gat poate fi de la vreun reflux gastro? Dar durerea de sub marul lui Adam? Oare pot proveni aceste dureri dr la anxietate? Stiu ca trebuie sa ajung la un medic, dar momentan nu pot ajunge. Scuze pt textul lung si pt faptul ca am.tot repetat unele chestii, dar as vrea daca se poate un raspuns. Multumesc! Paste fericit!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.