Nodul în partea inferioară a gâtului?

01-07-2020
Andre04
Nu este medic/terapeut
Andre04
Bună, am 23 de ani și de ceva timp, mai exact 2 săptămâni simt cum ceva mă deranjează în partea de jos a gâtului un fel de mucozitate; nu am nicio umflătură vizibilă, m-am palpat peste tot și nu simt nimic, nu mă deranjează când beau apa sau când mănânc, doar că uneori pare că ceva mă deranjează. Am fost fumător și de ceva timp m-am lăsat. Ei bine eu îmi fac analizele de 2-3 ori pe an. Ca un scurt istoric am luat in adolescenta Eutirox prescris de medic, dar a fost doar o perioada a pubertății din câte am înțeles și nu a mai fost nevoie sa îl iau. In Ianuarie mi am făcut ultima oara analize și totul părea okay, bine doar vitamina D3, dar iau tratament. La endocrinolog când mi-a făcut acea radiografie in partea stânga aveam un punct minuscul care nu avea 1mm și a zis ca e de la raceala, fiind răcit și ca nu are cum sa fie un nodul... întrebarea mea este, acela putea sa fie un nodul indiferent ca era mic și sa se dezvolte? Adică uneori mă deranjează gâtul, problema e ca abia in doua săptămâni pot sa mă văd cu doamna doctor, sa îmi facă o radiografie sau sa îmi spuna ce set de analize sa fac. S-ar putea doar sa fie o iritație sau un efect la faptul ca am renunțat la tigari? Sunt foarte stresat, sper doar sa nu fie ce cred eu, și sa mă fi panicat degeaba. Scuze pentru mesajul lung chiar nu știam cum sa explic altfel. Multumesc și o zi frumoasă!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns