nodul tiroidian

07-12-2014
ANAEL
Nu este medic/terapeut
ANAEL
Buna seara
in urma unei eco-tiroide s-a descoperit un macronodul de 13/16 mm-AP si 21/12mm -longitudinal, structura hipoechogena, bine delimitat ;Doppler :vasculaizatie perinodulara si absenta intranodulara
diagnostic :gusa nodulara LD;am facut si analize :TSH 1, 1 microIU/ml(interval 0, 40-4)FT4 -17, 1pmol/L(interval 11, 5-22, 5)Anti-TPO-10UI/mol(intervalmai mic de 35), am primit tratament cu euthyrox 25 mg dimineata.Simptomele erau ca si pentru hipertiroidism scadere in greutate, agitatie.in timpul tratamentului a crescut tensiunea, dupa o luna de tratament nu am depasit simptomele.vreau sa stiu este posibil analize bune si nodul, ce analize sa mai fac ce ma sfatuiti.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.