noduli sub piele picioare(gambe)

Mi-au aparut acesti noduli dupa nastere pe gamba stanga sunt durerosi la apasare si cresc si apoi si la cea dreapta si tot mai multi Ce pot fi? Drenaj limfatic-grasime sub piele, celulita?
1 comentarii

Doamnei Doctor:
De aproximativ o saptamana mi-a aparut in zona axiala o umflatura de dimensiunea unei boabe de fasole.ma doare f tare cand intind mana sau cand incerc sa dau mana in spate, de asemenea ma doare putin cand apas pe ea.Mentionez ca in urma cu o zi ca ea sa imi apara am stat dezbracat sub soarele liber si m-am ars bine mai ales in zona omoplatilor(aveam pielea plajita), ar putea fi asta cauza? si ce medicament imi puteti recomanda ! Multumesc anticipat!!!
As dori daca se poate si raspuns la o alta problema legata de faptul ca transpir foarte mult(chiar indiferent de conditiile atmosferice) in special in zona axiala, pe spate si pe piept.
Multumesc anticipat!!!
De aproximativ o saptamana mi-a aparut in zona axiala o umflatura de dimensiunea unei boabe de fasole.ma doare f tare cand intind mana sau cand incerc sa dau mana in spate, de asemenea ma doare putin cand apas pe ea.Mentionez ca in urma cu o zi ca ea sa imi apara am stat dezbracat sub soarele liber si m-am ars bine mai ales in zona omoplatilor(aveam pielea plajita), ar putea fi asta cauza? si ce medicament imi puteti recomanda ! Multumesc anticipat!!!
As dori daca se poate si raspuns la o alta problema legata de faptul ca transpir foarte mult(chiar indiferent de conditiile atmosferice) in special in zona axiala, pe spate si pe piept.
Multumesc anticipat!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51ruptura musculara la ambele picioare
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 6limfedemul - ce sanse sunt pentru tratare?
- 88Contuzie picior
- 16Picior umflat.
- 19Fractura de gamba operata
- 4ce pot sa am ruptura sau intindere musculara
- 7fractura maleola peroniera dr si pilon tibial posterior
- 43Ruptura musculara partiala
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 2Fractura glezna si gamba
- 3Galme pe gamba
- 2precizare diagnostic
- 1Durere gamba stanga
- 2Fractura gamba