Noduli tiroidieni?? TSH FT4 valori normale?!

13-05-2010
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua de luni de zile am ca niste noduli, umflaturi (ganglioni) si o senzatie continua de jena in zona submandibulara, durere, usturime, intepeneala a gatului, deasemenea si dureri musculare si osoase in special in membre...Am fost la endocrinolog si mi s-a spus ca e posibil sa fie o problema cu tiroida si mi-a dat sa fac TSH si FT4 in a treia zi a ciclului menstrual, vreau sa intreb ca e posibil ca TSH si FT4 sa iasa in limite normale si totusi sa fie vorba de noduli tiroidieni sau o alta disfunctie tiroidiana?? Valoarea TSH este de 2.7070 (valori normale 0.49-4.67) iar valoarea FT4 este de 1, 08 ng/dl (valori normale 0.71 - 1.85). Este posibil asa ceva sau nu este o problema cu tiroida ci una de natura infectioasa??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.