Nu ma excit suficient de tare, nu simt nimic cand fac dragoste
Este pentru prima data cand apelez la un astfel de forum pentru probleme de genul acesta. Anul asta implinesc 19 ani si tin sa mentionez ca am inceput sa ma masturbez acum mult timp, de la o varsta frageda si cateodata ma masturbam de 2-3 ori pe zi. In orice caz, nu m-as fi gandit vreodata ca mi-ar fi putut cauza atat. Acum o saptamana am facut dragoste pentru prima data si am ramas rusinat si dezamagit de mine insumi. Penisul intra in erectie, deci se "scula", insa nu complet. Intre mine si iubita mea este o relatie foarte stransa, ne intelegem perfect. Ea este foarte atragatoare. Ideea este ca ma excita insa nu la maximum, penisul meu nu era la fel de mare si tare precum e atunci cand ma masturbez. A venit momentul penetrarii: simteam mai mult o usturime in cap, dar nu simteam placere. Repet: nu simteam placere! Eram si sunt trist si frustrat din pricina asta. Nu pot percepe cum atunci cand ma masturbez simt o placere perfecta, iar cand penetrez nu simt absolut nici o placere, ba chiar imi moare in vagin? Este atat de frustrant si tot timpul asta am simtit si simt ca intru in depresie. Nici cu sexul oral n-am rezolvat nimic, se inmuia parca tot mai mult si nu simteam placere, doar o mica usturime in cap. Ce ma fac? Am mai citit articole pe acest forum si am vazut ca mi s-a obisnuit corpul cu masturbarea care e perfecta pentru ca doar eu stiu cat si cum sa misc in asa fel incat sa ma excit, insa eu sunt complexat de faptul ca nu simt nimic cand fac dragoste si de faptul ca nu mi se ridica si intareste la maximum asa cum se intampla cand ma masturbez. Am nevoie urgenta de ajutor, zilnic ma gandesc la asta fara sa vreau si ma simt depravat mai tot timpul. Ce trebuie sa fac? Ce pot face?
2 comentarii
Buna seara
Asa cum ai citit in alte comentarii este important sa intelegi ca penisul, ca organ, dar si mintea, s-au obisnuit cu o anume stimulare si cu un anume mod de a simti placerea. Mai mult decat atat, stimularea intensa data de mana, presiunea, frecarea puternica sunt foarte diferite de felul in care se simte vaginul. Sigur ca exista o diferenta mare, iar efectul este cel descris: lipsa reactiei, respectiv pierderea erectiei datorita substimularii.
Atat corpul cat si mintea ta au nevoie sa se obisnuiasca cu normalitatea, cu corpul real al unei femei, cu sexul etc. Iar pentru asta este nevoie de timp. Mintea are nevoie sa inteleaga ca-si poate gasi placerea si altfel decat o facea pana acum.
Poti sa discuti cu partenera ta, sa vorbiti despre emotiile pe care le ai, despre lipsa de experienta si dorinta prea mare etc. Te va ajuta sa te relaxezi. Daca vei avea grija sa o satisfaci in alte feluri, asa cum se poate in acest moment, daca vei avea grija de ea altfel, va putea avea rabdare cu tine.
Mai exista o perspectiva la care te invit sa te gandesti: asa cum ai facut din mastrubare centrul preocuparilor tale, asa faci acum din lipsa erectiei centrul vietii tale (si al suferintei tale). Asta nu face decat sa adauge mai multa suferinta unde exista deja. Tu nu esti doar penisul tau!
Incearca sa procedezi exact invers: ocupa-te cu altceva, umpleti mintea si cu alte lucruri, care iti vor creste increderea si puterea de sine: citeste, educa-te, dezvolta-te, fa sport, miscare. Traieste! Cunoaste! Experimenteaza diverse activitati. Partea sexuala se va rezolva.
Creste-ti puterea ca om, ca barbat si va creste si puterea sexuala!
Asa cum ai citit in alte comentarii este important sa intelegi ca penisul, ca organ, dar si mintea, s-au obisnuit cu o anume stimulare si cu un anume mod de a simti placerea. Mai mult decat atat, stimularea intensa data de mana, presiunea, frecarea puternica sunt foarte diferite de felul in care se simte vaginul. Sigur ca exista o diferenta mare, iar efectul este cel descris: lipsa reactiei, respectiv pierderea erectiei datorita substimularii.
Atat corpul cat si mintea ta au nevoie sa se obisnuiasca cu normalitatea, cu corpul real al unei femei, cu sexul etc. Iar pentru asta este nevoie de timp. Mintea are nevoie sa inteleaga ca-si poate gasi placerea si altfel decat o facea pana acum.
Poti sa discuti cu partenera ta, sa vorbiti despre emotiile pe care le ai, despre lipsa de experienta si dorinta prea mare etc. Te va ajuta sa te relaxezi. Daca vei avea grija sa o satisfaci in alte feluri, asa cum se poate in acest moment, daca vei avea grija de ea altfel, va putea avea rabdare cu tine.
Mai exista o perspectiva la care te invit sa te gandesti: asa cum ai facut din mastrubare centrul preocuparilor tale, asa faci acum din lipsa erectiei centrul vietii tale (si al suferintei tale). Asta nu face decat sa adauge mai multa suferinta unde exista deja. Tu nu esti doar penisul tau!
Incearca sa procedezi exact invers: ocupa-te cu altceva, umpleti mintea si cu alte lucruri, care iti vor creste increderea si puterea de sine: citeste, educa-te, dezvolta-te, fa sport, miscare. Traieste! Cunoaste! Experimenteaza diverse activitati. Partea sexuala se va rezolva.
Creste-ti puterea ca om, ca barbat si va creste si puterea sexuala!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, m-ati facut sa zambesc. Sper ca totul sa fie bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu simt plăcerea sexuală
- 1Problema in timpul actului sexual
- 3Nu simt placere
- 8Nu simt penetrarea
- 2Nici o satisfactie
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 2Lipsa placerii in timpul masturbarii
- 1Nu simt nimic în timpul actului sexual, de ce ?
- 2Descopar sexul, nu simt placere. De ce?
- 3Anhedonie sexuala (Pleasure Dissociative Orgasmic Dysfunction)
Mai multe informații despre: lipsa placerii in timpul actului sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: