Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.

Buna seara!
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
1 comentarii

sunt mari sans esa fie o problema la coloana vertebrala.. si e cazul de radiografii si consult la reumatologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 0Pat cu apa, beneficii medicale
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 2am avut dureri mari de spate, in zona lombara in urma cu trei saptamani
- 8Durere spate stanga sus
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 13nu stiu ce am..
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 2Dureri de spate, maini umflate
- 0durere mare la spate
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 1durere de spate
- 4Ma doare zilnic spatele
- 1Dureri de spate si oboseala
- 1Durere spate. Ajutor!
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: