Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
Buna seara!
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
1 comentarii
sunt mari sans esa fie o problema la coloana vertebrala.. si e cazul de radiografii si consult la reumatologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 4durere de spate care iradiaza catre ovar si coboara spre picior
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 8Am dureri mari de coloana
- 5hernie discala
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 1durere de spate si de picior
- 9Durere spate umar
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 2Dureri de spate
- 10dureri de spate
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 1Durere spate
- 1dureri de spate si burta in timpul primei luni de sarcina
- 1Dureri in zona ovarelor si a spatelui
- 3Probleme spate stanga
- 1Durere toracica
- 0Durere de spate