Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
Buna seara!
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
1 comentarii
sunt mari sans esa fie o problema la coloana vertebrala.. si e cazul de radiografii si consult la reumatologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de vreo sapatamana
- 2durere de spate si de umar
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 2Dureri spate
- 3Durere la tuse si durere in spate
- 1Junghi puternic spate
- 4durere de spate in partea dreapta sus - pozitie incorecta calculator
- 2dureri de spate
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele