Nu pot sa inghit

29-12-2012
alex232
Nu este medic/terapeut
alex232
In seara de Craciun am fost in vizita la nasii mei si ne-am intins cu statul cei drept. Pe parcursul noptii am consumat cateva bauturi insa ciudat este ca dupa cateva ore a inceput sa ma doara gatul crezand ca am tipat prea mult... Dimineata dupa ce m-am trezit simteam un nod in gat iar cand inghiteam orice ma durea foarte tare. Cred ca am luat gripa de la tatal meu (el a avut probeleme de la inceputul saptamanii trecute insa lui i-a trecut repede). Am fost la doctorul de familie s-a uitat putin in gat si mi-a prescris Decasept pentru 1 zi crezand ca nu este ceva grav. Dupa ce am terminat Decaseptul, Miercuri dimineata am constatat ca durerea s-a amplificat si mai mult si am fost la urgenta la spital iar cei de acolo au spus ca nu este caz de internare si mi-au prescris 2 tablete de Hexoraletten'N iar seara cate o baie fierbinte la picioare cu sare si 1 neurofen raceala si gripa inainte de culcare. Au trecut cateva zile iar eu nu simt nicio diferenta. Mai expectorez putina flegma dimineata. In cursul zilei simt cum durerea din gat scade, insa dimineata cand ma trezesc ma doare si mai tare. Ce imi recomandati sa mai fac ? Nu mai suport deloc durerea asta.
2 comentarii
0
29-12-2012, ora 16:56
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
1. cumpara Voseptol si suge.cate una...incet-incet..iti va trece;
2. curata un cartof crud, taie-l felii- rondele si pune-l pe-un prosopel, esarfa etc..ruleaza si leaga in jurul gatului.
stai cu asta (poti sa SI schimbi cartoful cu altul...la 5-6 ore...sa-si faca mai repede efectul) si dormi cu el la gat;
p.s.
- ai luat tratament-ok
- suge si Voseptol (citeste despre.pe Google)...
- pune si cartofi in jurul gatului
- sa nu bei sucuri acidulate si nici citrice sa nu mananci-acum;
si
VEI merge si la Revel.
Un An Nou asa cum ti-l doresti!
cauza?
- incapere cu mult fum
- consum de bauturi acidulate si reci
0
30-12-2012, ora 18:01
alex232
Nu este medic/terapeut
alex232
Am inceput sa expectorez dar flegma iese cu fire de sange..e ceva grav ?
Adaugă un comentariu / răspuns