Nu primesc destul aer
Buna ziua,
As avea si e nevoie de cateva pareri. De cateva zile tot simt ca nu primesc aer destul atunci cand inspir mai adanc. Nu fumez! Am fost la eco abdominal, nu am nimic, m-a ascultat la plamani nu am nimic, analizele la tiroida si ficat mi-au iesit bine. Nu stiu ce sa mai fac, as dori un sfat, o solutie! Cine s-a mai confruntat cu asa ceva ce tratament a urmat ? Am inceput sa beau vitamine, calciu etc.si ceva de relaxare din plante. Ce stiti sa-mi spuneti ?
Va multumesc,
As avea si e nevoie de cateva pareri. De cateva zile tot simt ca nu primesc aer destul atunci cand inspir mai adanc. Nu fumez! Am fost la eco abdominal, nu am nimic, m-a ascultat la plamani nu am nimic, analizele la tiroida si ficat mi-au iesit bine. Nu stiu ce sa mai fac, as dori un sfat, o solutie! Cine s-a mai confruntat cu asa ceva ce tratament a urmat ? Am inceput sa beau vitamine, calciu etc.si ceva de relaxare din plante. Ce stiti sa-mi spuneti ?
Va multumesc,
3 comentarii
Posibil sa fie somatizare de anxietate daca va merge bine cu ceva de relaxare din plante.
Culoarea extremităților este modificată?
Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Dispnee in special la efort acum si in repaos
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 1Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 1Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara