Nu stiu daca mai sunt virgina...

26-02-2010
Dora2
Nu este medic/terapeut
Dora2
Buna. Am si eu o problema... Sunt virgina, sau cel putin eram pana cand prietenul meu si-a introdus degetul in vaginul meu. Am simtit ceva ca si cum s-ar fi rupt, dar de frica poate, nu mi-am dat seama. Nu m-a durut si nu mi-a curs sange pe loc, dar dupa o ora sau doua m-am trezit ca imi curgea sange. Mentionez ca in urma cu 7 zile mi-a venit si menstruatia. Ziua dinaintea incidentului era practic ultima zi de menstruatie. Stiu ca deobicei se mai opreste menstruatia o zi, ceea ce mi se intamplase deja...Nu stiu daca mi-a revenit menstruatia, desi sangele era foarte rosu, si nu maroniu cum e deobicei la sfarsit. M-am cam speriat si vreau sa stiu sigur ce s-a intamplat. El spune ca nu a simtit nimic ca si cum s-ar fi rupt, dar totusi mi-e foarte frica... Va rog mult sa-mi spuneti daca ati auzit sau ati trecut prin ceva asemanator sa-mi spuneti. Multumesc!
6 comentarii
0
26-02-2010, ora 17:40
timman70
Nu este medic/terapeut
timman70
era de preferat sa-ti bage altceva, dar fiecare dupa posibilitati
0
26-02-2010, ora 17:46
Dora2
Nu este medic/terapeut
Dora2
glumitza, cumva?
aveam nevoie de un raspuns nu de glume ;)
0
26-02-2010, ora 21:01
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Numai un control ginecologic iti poate confirma sau infirma virginitatea. De la distanta nu vei avea certitudini, chiar daca cineva a mai trecut prin ceva asemanator.
0
27-02-2010, ora 23:45
buburuza23
Nu este medic/terapeut
buburuza23
buna dora2.am o prietena care a patit exact ca tine, dar cand a avut contactul sexul a mai sangerat.o data ce ai sangerat nu mai poti fi virgina:)
0
30-12-2012, ora 23:27
Dr.YneedLove
Nu este medic/terapeut
Dr.YneedLove
raspuns pt subiectul mi'am bagat...mai sunt virgina?!

dc va bagatzi voi toate ustensilele si nu va luati un barbat adevarat langa voi sa face-ti si voi ceea ce tre sa face-ti oricum? cu ce oameni umblati voi daca intrebati pe forumuri : mi-am bagat degetul, pix'ul, mana, piciorul. mi-a bagat prietenul X acarete in pasarica...mai sunt oare virgina? poi poate ca da...poate ca nu...depinde de elasticitatea himenului, daca a fost rupt inainte sau dupa ce ai bagat diverse lucruri in locuri intime (e o pasarica destinata actului sexual si nu o posheta sau sertar) sunt foarte multi factori, nimeni nu va poate raspunde concret decat la un control amanuntit...fie un barbat cu experienta.fie un medic.
0
22-01-2013, ora 21:33
ciprian 25
Nu este medic/terapeut
ciprian 25
sigur e virgina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici