O abordare diferita a Tulburarii Afectiv Bipolare

23-05-2011
hopeforbipolars
Nu este medic/terapeut
hopeforbipolars
Buna dimineata,

in urma cu 6 ani am fost diagnosticata cu TAB. Am fost internata de 3 ori desi in toata aceasta perioada am urmat medicatia prescrisa. Imi pierdusem orice speranta de vindecare.

In urma cu 2 saptamani am gasit o cercetare pe internet despre TAB. Abordarea este complet diferita de tot ceea ce am citit, auzit si vazut pana acum. Mai mult cu aceasta abordare au fost vindecati foarte multi pacienti suferinzi de TAB si chiar Schizofrenie.

Am inteles mult mai bine manifestarile din cadrul psihozelor mele. Am discutat apoi informatiile cu medicul meu psihiatru curant si acesta a fost de accord ca in cazul meu este posibila vindecarea. Sunt convinsa ca nu este numai cazul meu. Sunt multe alte persoane care pot beneficia de aceasta abordare. Care pot intelege mult mai multe despre experientele lor.

Asa ca m-am hotarat sa impartasesc cu voi toti cercetarea respectiva. O gasiti pe www.youtube.com, cautare dupa bipolarorwaking up sau la linkul:

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_487012v=Db8AYSrs2kkfeature=iv

Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa finalizez si traducerea acestei cercetari si ea sa fie postata pe acelasi canal pentru toti cei din Romania care doresc sa inteleaga mai mult vis-a-vis TAB.

Toate cele bune.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul