Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
Bună ziua!
Am fost diagnosticată la început de noiembrie cu tulburare de panică și am luat cipralex o săptămână, dar l-am întrerupt după ce am avut un atac de panică foarte agresiv la job. Pe tot parcul saptamanii el îmi dădea stări de agitație și tremor în mâini mult mai mare.
Am schimbat pe coaxil, pe care îl iau de pe 24 noiembrie, iar pe 16 decembrie am trecut la 3 pastile pe zi. Nu pare sa aiba efect. Inca ma simt anxioasa des, fac crize de ipohondrie si mici atacuri de panica bruste. Mi-a zis medicul sa iau xanax cand am atacuri de panica, dar evit sa le iau si cand o fac, o fac in doze mici 0.25.
Am discutat cu medicul și am decis ca e posibil sa trecem iar la un SSRI și recunsoc ca am emotii privind efectele adverse. Nu stiu sa fac diferenta intre sindromul ala nasol (nu stiu cum se numeste) si simplele efecte ale tratamentului.
Ce imi recomandati?
Mentionez ca fac si terapie in acelasi timp.
Am fost diagnosticată la început de noiembrie cu tulburare de panică și am luat cipralex o săptămână, dar l-am întrerupt după ce am avut un atac de panică foarte agresiv la job. Pe tot parcul saptamanii el îmi dădea stări de agitație și tremor în mâini mult mai mare.
Am schimbat pe coaxil, pe care îl iau de pe 24 noiembrie, iar pe 16 decembrie am trecut la 3 pastile pe zi. Nu pare sa aiba efect. Inca ma simt anxioasa des, fac crize de ipohondrie si mici atacuri de panica bruste. Mi-a zis medicul sa iau xanax cand am atacuri de panica, dar evit sa le iau si cand o fac, o fac in doze mici 0.25.
Am discutat cu medicul și am decis ca e posibil sa trecem iar la un SSRI și recunsoc ca am emotii privind efectele adverse. Nu stiu sa fac diferenta intre sindromul ala nasol (nu stiu cum se numeste) si simplele efecte ale tratamentului.
Ce imi recomandati?
Mentionez ca fac si terapie in acelasi timp.
1 comentarii
Treceti la SSRI si luati o benzodiazepina gen Xanax, Anxiar in prima luna de tratament, pentru a contracara reactiile adverse.
Incepeti cu jumatate de pastila de SSRI in primele 7 zile si apoi treceti la una.
Din pacate pe forum nu exista medici psihiatri.
Incepeti cu jumatate de pastila de SSRI in primele 7 zile si apoi treceti la una.
Din pacate pe forum nu exista medici psihiatri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Neliniste
- 4pavor nocturnus
- 10Depresia se poate trata?
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 32Depresie sau altceva?
- 6Mama sufera de depresie de 4 ani
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 16Sinucidere, auto-vatamare, depresie
- 3xeroxat de 11ani
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 2Antidepresivele dau energie?
- 5Nervi la stomac
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 1Depresie-viza medicala
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 4Fobia socială tratată cu escitalopram!
- 1Administrare elontril
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: