Schizofrenii sunt buni de ceva?
12 comentarii
Scrieti aici la ce sunt buni oamenii bolnavi de schizofrenie, bipolarii, schizo afectivii etc
Nu cazuri celebre din sua sau din alte pârți. Ce fac ei într-o zi obișnuită?
Nu cazuri celebre din sua sau din alte pârți. Ce fac ei într-o zi obișnuită?
Prin acceptarea bolii lor isi mantuiesc neamul din care fac parte. Nu e putin lucru.
Persoanele cu boli psihice sunt capabile sa lupte împotriva inamicilor invizibili, contra inteligentelor superioare din exterior?
Bolnavii de schizofrenie in primul rand sunt oameni. Pot fi perfect normali cu tratament. Numai un ochi foarte avizat de psihiatru bun poate sa vada ca ai ceva. In rest suntem ca ceilalti oameni cu exceptiile de rigoare pe care le implica boala, luarea tratamentului si stigma. Daca nu ar exista stigmatul de "nebun" nu cred ca ar mai avea rost intrebarea ta.
@ identity
Partea cu extraterestrii face parte din episod. Vorbeste cu medicul tau sa iti adapteze tratamentul.
Partea cu extraterestrii face parte din episod. Vorbeste cu medicul tau sa iti adapteze tratamentul.
Am vazut trailer la filmul Disclosure Day si ma afectat un pic mai mult sa descriu asa. Apare la vara 2026. Abea aștept sa l vad. Au mai fost filme care "avertizează" unele s au dovedit apropiate de adevăr.
@identity
Nu te mai uita la lucruri care iti scormonesc psihoza. Filmele, daca ar fi sa-ti recomand doar comediile fara thriller, actiune, drama.
Nu te mai uita la lucruri care iti scormonesc psihoza. Filmele, daca ar fi sa-ti recomand doar comediile fara thriller, actiune, drama.
@user_152530 mulțumesc sfat si imi cer scuze. O sa caut filme de comedie nu SF-uri :)
Sunt foarte utili, pot promova antinatalismul sau chiar să se alăture mișcării Neantul, pacea eternă:
https://www.romedic.ro/forum/tu-scapa-omenirea-de-suferinta-cu-sanse-de-reusita-de-100-prin-aceasta-metoda-131478
Nimeni nu trebuie să fie forțat să vină pe planeta asta închisoare, trebuie să existe legi în sensul ăsta, să pedepsească crunt natalitatea, nimeni nu este obligat să suporte toate rahaturile pe care viața ni le aruncă.
Doamne ferește să ai copii! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: ------* Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să joci la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? ------*/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
(*modificat de admin)
https://www.romedic.ro/forum/tu-scapa-omenirea-de-suferinta-cu-sanse-de-reusita-de-100-prin-aceasta-metoda-131478
Nimeni nu trebuie să fie forțat să vină pe planeta asta închisoare, trebuie să existe legi în sensul ăsta, să pedepsească crunt natalitatea, nimeni nu este obligat să suporte toate rahaturile pe care viața ni le aruncă.
Doamne ferește să ai copii! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: ------* Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să joci la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? ------*/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
(*modificat de admin)
@Amenhotep4 explica chestia asta cu natalitatea unor asiatici ca ei sunt mai multi la numar. Tu promovezi invers.
Bine ar fi ca toată lumea să înțeleagă că natalitatea este rea, noi, românii, suntem răspândiți în toată lumea și putem face diferența, prin progresie geometrică.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16schizofrenica, ma tem de singuratate si de saracie
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 2schizofrenie.nu stiu ce se intampla
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 10as dori sfatul unui medic psihiatru
- 8frica persistenta!
- 19Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 20Un schizofrenic poate face urmatoarele?
- 2E adevarat?
- 7Ingrijirea persoanelor cu schizofrenie
- 2Ce sa inteleg din asta: "dispensare psihiatrica"?
- 1In cautare de prieteni - sufar de schizofrenie
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 8Pot face voluntariat? Sunt bolnav de schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: