O boala musculara?
buna ziua! problema mea incepe acum 3 ani cand am inceput sa am dureri musculare, in ultima perioada durerile sunt din ce in ce mai intense, orice efort fizic ma oboseste, imi cade parul, am o respiratie greoaie, dureri in piept, dureri abdominale, hipotensiune arteriala etc. am fost la diversi medici, dar fara rezultat.va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. va multumesc!
2 comentarii
Ce analize ai facut?
De tiroida ai facut?
Iti poate indica medicul de familie o lista cu analize de sange, inclusiv calciu si magneziu, care sa arate daca ai carente de acest fel.
De tiroida ai facut?
Iti poate indica medicul de familie o lista cu analize de sange, inclusiv calciu si magneziu, care sa arate daca ai carente de acest fel.
@ ioana_metall
Daca ati fost si v-ati facut analizele si sunt bune, sa nu fie o depresie anxioasa cu somatizari.
O forma de manifestare a depresiei este si lipsa de energie. Nu e nevoie neaparat de tristete.
Daca ati fost si v-ati facut analizele si sunt bune, sa nu fie o depresie anxioasa cu somatizari.
O forma de manifestare a depresiei este si lipsa de energie. Nu e nevoie neaparat de tristete.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii