o fi spasmofilie?

30-01-2008
BFlorinC
Nu este medic/terapeut
BFlorinC
Buna seara,
Va scriu pentru ca, aseara, sotia mea, acum are 30 de ani, a avut o criza despre care, din ce stiam, am spus ca e de spasmofilie - m-a strigat ca ii e foarte rau, apoi a cazut pe spate, i s-au invinetit buzele, nu putea inghiti si corpul era foarte rigid si avea spasme (se zbatea, de fapt, nici nu stiu cum sa spun). Apoi a fost ca si cum a adormit si nu isi aminteste nimic. De la salvare ne-au dat niste calciu si magneB6, dar pe acesta din urma nu il tolereaza. Ea e acum si inperioada ciclului, cu care a avut probleme dupa nastere. In acelasi timp, de ceva timp are probleme cu stomacul, balonari excesive, varsaturi si greata aproape continua. Ma intreb daca se leaga toate cumva.
V-as fi recunoscator pentru un raspuns sau o directionare intr-un sens favorabil. E si foarte greu sa ne miscam, pentru ca avem un baietel mic, suntem singuri si nu-l putem lua peste tot.
Va multumesc,
Florin
Nici nu stiu daca am postat acest mesaj unde trebuie.
3 comentarii
0
30-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Simptomatologia prezentata sugereaza o criza epileptica; ar fi bine sa mergeti la neurolog pentru investigatii si tratament; numai bine
0
30-01-2008, ora 00:00
BFlorinC
Nu este medic/terapeut
BFlorinC
Va multumesc pentru raspuns. Sper sa fie ceva mai putin grav, incerc sa nu ma alarmez. O sa incercam ca gasim un medic, cat mai curand.
0
23-03-2011, ora 10:37
anka R
Nu este medic/terapeut
anka R
Buna ziua, am o problema cu care ma confrunt de cateva luni.Am facut o criza de calciu, am ajuns la urgente mi s a dat un tratament, l am luat 2 saptamani dupa care m am simtit mai bine acum iar a incept sa mi fie rau, am inceput sa iau din nou tratamentul dar tot nu imi este bine, mai nou am insomnii ma simt foarte foarte rau nu dorm de cateva nopti, oftez in continu am impresia ca nu am aer si am frisoane imi este frig.Sunt foarte obosita, am probleme si cu muschii mi se zbat in continu si asta ma sperie, am si sinuzita credeti ca lucrul asta afecteaza cu ceva?sau e vb de lipsa de calciu?sugerati-mi un tratament sau spuneti mi unde sa ma ducsi ce analize sa mi mai fac, ma aflu intr-o situatie foarte grea deoarece nu pot dormi iar lucrul asta ma face sa ma simt si mai rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: