o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
mama mea(45 ani)are tenul inchis dar o pata mult mai inchisa(maro inchis)in zona cefei, ce o manaca.nu s-a dus la un dermatolog a amanat de azi pe maine si in 4 ani de cand are a acea pata nu ajuns la un dermatolog. mi-e teama sa nu fie cancer de piele;dumneavoastra ce credeti ca este ? ar fi prea tarziu dupa 4 ani?va rog ajutati-ma!ce trebuie sa faca?
3 comentarii
Raspunsul e clar obligati-o sa mearga la dermatolog, nimeni nu va poate spune ce este...trebuie un consult de specialitate si analize! Nu mai amanati, niciodata nu este prea tarziu!
oameni buni raspundeti.. 13 vizite si doar un comentariu?va rog raspndeti multumesc
Eu va inteleg disperarea dar credeti ca daca stati online si asteptati sa va dea cineva un diagnostic pe ceva ce nu se poate trata astfel veti rezolva problema??? Daca va speriati ca este cancer de piele mergeti la doctor, faceti ce trebuie sa faceti, NIMENI nu va poate spune online ce este! Nu se poate sa dai un diagnostic cand nu vezi ceva si nu testezi ceva! Mergeti la doctor!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete uscate pe fata si corp
- 22pete maronii pe corp
- 3pete maro-psoriazis?
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 3pete ciudate pe picior
- 9Punct rosu pe nas
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 0pete mici de culoare rosie pe piele
- 4pete rosii
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 1Maini foarte vascularizate...
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 4Mi-au aparut niste puncte mici rosii ca niste alunite
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
- 1Pete pe spate si piept, buze iritate si basicute pe degete
- 4Pete pe corp
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: