o problema
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Mi-am scos maseaua acum cateva zile si avea un abces micut. Dar medicul mi-a scos-o fara sa ma trateze intai si odata cu ea a extras si punguta cu puroi. Ma poate afecta in viitor? A lucrat bine, zic eu si nu mi-a recomandat niciun antibiotic, pentru ca a parut a-si lua toate masurile de precautie, dar am hotarat sa iau ampicilina, preventiv. Locul ma doare putin si simt intepaturi in zona, plus senzatia ca as avea un nodul acolo unde se afla radacina maselei, la inghitire. Dar nu mi s-a umflat, nu am facut febra si durerea este suportabila. Mi s-a zis ca e normal asta, dar asa e? As vrea si o alta parere. Ma tem sa nu se produca vreo infectie. Dati-mi mai multe detalii.
1 comentarii
in mod normal dupa analizarea radiografiei si analizarea semnelor si simptomelor iti dai seama daca necesita un tratament sau nu...de obicei se fac citeva zile[2-3] de tratament antibiotic urmat de extractie si se continua tratamentul...in total 5-7 zile...daca mai persista durerile iti recomand o radiografie de control postextractional si un antiinflamator gen profenid tb 100 mg la 8 ore, cel putin 3 doze...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila