o problema

29-06-2007
astryana
Nu este medic/terapeut
astryana
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Mi-am scos maseaua acum cateva zile si avea un abces micut. Dar medicul mi-a scos-o fara sa ma trateze intai si odata cu ea a extras si punguta cu puroi. Ma poate afecta in viitor? A lucrat bine, zic eu si nu mi-a recomandat niciun antibiotic, pentru ca a parut a-si lua toate masurile de precautie, dar am hotarat sa iau ampicilina, preventiv. Locul ma doare putin si simt intepaturi in zona, plus senzatia ca as avea un nodul acolo unde se afla radacina maselei, la inghitire. Dar nu mi s-a umflat, nu am facut febra si durerea este suportabila. Mi s-a zis ca e normal asta, dar asa e? As vrea si o alta parere. Ma tem sa nu se produca vreo infectie. Dati-mi mai multe detalii.
1 comentarii
0
12-07-2007, ora 00:00
yokydoky
Identitate neconfirmată
yokydoky
in mod normal dupa analizarea radiografiei si analizarea semnelor si simptomelor iti dai seama daca necesita un tratament sau nu...de obicei se fac citeva zile[2-3] de tratament antibiotic urmat de extractie si se continua tratamentul...in total 5-7 zile...daca mai persista durerile iti recomand o radiografie de control postextractional si un antiinflamator gen profenid tb 100 mg la 8 ore, cel putin 3 doze...
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul