o relatie distrusa

24-07-2011
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
Buna ziua,

Va scriu aici pentru ca am ajuns la un stadiu in care am nevoie si de sfatul altora, desi nu dau si nu primesc sfaturi de obicei, dar sunt convins ca mai exista persoane care au experienta de viata si au trecut prin asa ceva.
Sa incepem cu inceputul.
Este vorba despre o relatie de 3 ani si jumatate dintre care 2 ani jumate am locuit in aceasi casa, dintre o femeie de 24 de ani si mine, tot 24 de ani.
Totul a fost frumos superb, m-am simtit iubit, am iubit si iubesc enorm pe aceasta fata. Timp de 3 ani si jumatate nici nu am gandit stramb si nu am simtit vreodata nevoia sa gresesc.
Urma ca in curand sa ii cer mana, doream sa-mi devina sotie.
Nenorocirea a inceput cam acum 4 luni, ea lucreaza de mai mult timp intr-un loc, unde se lucreaza doar noaptea...iar acolo exista EL, un coleg al ei de munca insurat ce are 2 copii mici.
Ea a intrat intr-un joc, ce a devenit amoros, a inselat, s-a indragostit de el si a devenit amanta lui...Acest barbat isi batea joc de ea, la un moemnt dat a venit la mine plangand spunandu-mi ca a facut o greseala si ca are nevoie de un psiholog, ca s-a indragostit de cine nu trebuie si etc...apoi imediat mi-a spus ca m-a mintit ca sa ma indeparteze si etc.. Timp de mai bine de o luna a fost un calvar pentru mine, incercand sa aflu ce anume se intampla cu ea, daca vrea sa se desparta de mine, daca ma inseala, daca chiar s-a indragostit de cineva.
A fost un joc de ping-pong: astazi imi spunea ca vrea sa ne despartim, maine ma cauta plangand ca nu si-a dat seama ce a spus, poimaine ca iubeste pe cineva, apoi ca vrea sa ma indeparteze si etc..
Am tot incercat sa vb sincer cu ea si nu am putut obtine nimik...am pornit pe cont propriu si au inceput sa curga dovezi. Apoi dupa o luna am luat hotararea ca eu sa ma dau la o parte din viata ei.
Am avut o discutie cu ea si am intrebato sincer:' nu ma mai iubesti, asta este, iubesti pe altcineva, te-ai indragostit, doresti sa-ti traiesti viata alaturi de acea persoana..etc...
Am luat hotararea sa o las sa fie fericita alaturi de acea persoana, pentru ca asta ma rugat ea, desii o iubeam si o iubesc enorm.
Adevarul a sosit de curand!
Ea s-a indragostit de acel coleg de munca si nu a reusit sa mai iasa din jocul amoros.
Ca sa il ascunda si sa nu se afle de el, de catre mine sau familia ei, a preferat sa implice inca un baiat care tocmai suferise o deceptie, un baiat din anturajul prietenilor, pentru ca toata lumea sa creada ca defapt il iubeste pe acesta, dar defapt ea il iubea pe colegul de munca!
Acum ea vrea sa revina la mine, a afalt ca vroiam sa o cer, a stiut tot timpul cat de mult o iubeam.
Sincer o vad cat regreta!
Am ajutato sa puna capat relatiei cu respectivul coleg de munca, i-am spus direct acestuia, bei ai copii mici acasa, inceteaza ce a fost, gandestete ca ai familie!
Acesta s-a folosit de ea, a avansato si etc...e un nenorocit iar ea ca o proasta s-a indragostit de el si a ajuns sa apeleze la mine ca sa puna capat relatiei pentru ca ea nu reusea.
Problema este ca ei inca lucreaza impreuna la acelasi loc de munca.
Biatul pe care il implicase initial acel amic de care spunea la toata lumea ca dasta nu mai suntem impreuna si etc, am vb si cu el si mi-a spus si asta ca s-a folosit de el ca sa demonstreze altceva in exterior. Asta saracu nustia ca inca nu incheiase relatia cu mine, si-a cerut scuze si etc...
Problema ramane acum asta:
Ea a fsot in stare sa faca sacrifici enorme pentru colegul de munca...
Astepta sa fie contactata si se bucura de fiecare frimitura ce io oferea el.
Au fost de cateva ori la munte...s-au culcat de vreo 5 ori impreuna pentru ca mai mult nu prea au avut cand, nu ca nu ar fi facuto...Ea a fost in stare sa se culce cu acel amic, prieten din anturaj doar ca sa ma faca pe mine sa-mi indrept banuiala catre el...( desii ei nu i-a facut placere, am inteles ca a plans si chiar s-a torturat saraca psihic)
Am vb cu ea, ce ia lipsit, am incercat sa gasesc probleme, lipsurile de a facut asta
MI-a spus ca avea totul cu mine si dintro tampenia a ajuns in jocul asta amoros de unde nu mai putea scapa.
Imi tot spune ca nu a fost iubire intre ei, ci doar o flama, pentru ca a vb cu el ca sa inceteze relatia si nu a simtit nimik in acea clipa ci doar o eliberare, nu o parere de rau...
Ea acum incearca sa revina in viata mea, eu incerc sa o sprijin, dar pe cat de mult o doresc nu o mai pot primii inapoi.
I-am oferit o zi de fericire, am iesit m-am culcat cu ea, am facut dragoste, desii pentru mine a fost o tortura, urlam pe dinauntru...am facuto fericita dar pe mine ma torturez..
C a si acum, imi doresc sa il uite pe nemernicul ala, pentru ca asta chiar este un nenorocit.
A mai facut asa ceva exact cu o fosta colega de munca, care a demisionat saraca intr-un final sub presiune.
S-a folosit de ea pana s-a plictisit iar apoi a facuto sa demisioneze.
Eu nu o pot lasa pe fata asta ca sa o termine ala psihic... M-am oferit sa o ajut iar apoi o sa incerc sa o fac sa inteleaga ca e bine sa mergem fiecare pe drumul lui pentru ca s-au pierdut multe.
In toata nenorocirea asta au fost implicate si familiile noastre care au aflat situatia...
Procedez bine oare?!
Eu inca o iubesc dar sunt convins ca va mai gresii!
Timp de 8 ani de cand si-a inceput viata sexuala a sarit de la un prieten la altu, adica a avut relatii serioase pana acum, dar a decazut enorm pentru mine, e constienta ca si-a batut joc de ea si de mine...A intrat intotdeauna intr-o alta relatie si dupa a incheiato pe cea care o avea inainte... nu a avut o zi de pauza fara cineva langa ea niciodata!
Spuneti-mi cum credeti ca ar fi bine sa procedez?!
Eu ma torturez sa o ajut acum...dar simt ca trebuie sa o ajut si sa nu o las sa se intoarca la nenorocitu ala pentru ca ala intr-un final o sa o arunce ca pe o carpa dupa ce a stres praful
Sincer datorita sentimentelor puternice pe care i le port as putea ierta totul, deja am cam facut-o dar nu cred ca se merita pentru ca nu am dovada de dragoste sincera din partea ei acum...ea sufera pentru lipsa mea, pentru ca m-a pierdut dar cand iubesti adevarat si sincer nu prea te lasa inima sa mergi atat de departe...dar nahh..
Ea mi-a facut mult sa-mi doresc o familie si am doar 24 de ani, imi doresc enorm o sotie un copil, nu credeam ca am sa-mi doresc ata de curand asta.
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi tot ce este aici!
Va doresc numai bine ututror si iubire multa in jurul vostru!
21 comentarii
0
24-07-2011, ora 12:41
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
am uitat sa precizez ca urmeaza sa plecam acum la sfarsit de luna la munte cateva zile, in locuri unde am mai fost...
cum sa procedez?
sa ii ofer toata dragostea mea ca sa uite de ala?
sau sa pastrez distanta ca sa ii demonstrez si sa inteleaga ca vreau doar prieteni si nimik mai mult
sau ar fi bine sa nu merg si sa dispar complet din viata ei pentru ca ne tinem captivi unul pe altul?
zau daca stiu cum sa fac...
m-am bagat sa ii ofer un ajutor, dar eu trebuie sa fiu al naibii de tare, pentru ca sunt sentimentele pentru ea care nutresc in mine si ma gandesc sa nu uit ce draq mia-m propus si sa nu-mi rup iar inima...
Nu -mi place sa o vad suferind dupa mine sincer si stiu bine cu ce se mananca suferinta asta pentru ca eu am trecut prin ea vreo luna de zile si m-am distrus cu buna stiinta...
dar nahh inimioara, cu cat iubesti mai mult cu atat suferi mai mult...
acolo sus la munte la cabana omu i-am daruit un inel, inel ce amandoi ne dorim sa-l aruncam acolo unde a fost daruit !
pofff
daca cineva are timp si vrea sa ii povestec mai detaliat cum s-a procedat si toata situatia imi poate spune, mi-ar fi de mare ajutor, la fel daca exista iubitori de plimbari in natura si simt nevoia sa vb cu cineva eu sunt dispus sa impart ganduri si sa ascult si sa ascult...
Totdeauna mi-am dorit sa fac Psihologia dar am facut alta facultate, dar acum sunt hotarat
0
24-07-2011, ora 12:57
svetlana_33
Nu este medic/terapeut
svetlana_33
Este destul de greu, dareste dupa parerea mea sa fugi de femeia asta cat mai departe caci ea no sa se astimpere niciodata. plus ca mereu este dezorientata nici nu prea stie ce vrea si o sa fie ca daca totusi o sa te legi cu ea si da domnul un copil sa aveti asta e legatura pe veata sa stii.esti un tinar foarte bun dupa toate scrise nu meriti asa persoana linga tine co sa te chinuie o veata. eu am avut asa o persoana in veata asta, am crezut ca se schimba intre timp credeam ca droagostea me si rabdare lor da la brazda daca nu sa stii asta e. am pierdut doar nervii si timpu in zadar am stat cu el 4 ani d e calvar cand ma iubea de numai stia cand revenea la ale lui. este un chin asta. veata nu este data pentru so sacrifici unei persoane care este asa. veata este numai una tie ititrebuie o domnita bravoo cu care sa intemeiez o familie sa te bucuri de copii nu sa se nasca copilul si fiecare sa traga din el voi la el.copilul se creste in familie. sa tii ca tio fi oribil de greu fara ea ca asa e eu nam crezut ca scap cu zile din chestia cand am pus punc. deci vreau satimai zic ca puncte am pus multe poate 100 dar nu putem rezista sunam cand ii auzeam vocea ma topiam. dar eu am plecat din tara pe un an o fost oribil de greu plinngeam mereu eram distrusa dar o mers sii multamesc domnului co mers.acuma cand ma uit in urma ma sperii ce trageam sii inca la ganduu ca era sa stau o veata asa in chinuri si regrete cand era cu mine cand gata o lua razna. stii am scris cuvinte aicea ce poate so obijduiasca pe ea sii eu stiu ca tu acuma o sa te superi pe mine ca asa eram si eu cine indreznea sa mi zica ca el este rau eeeeeeeeeee ce ciuda imi era pe persoana, ziceam ce poate el sti de situatie mereu ii gaseam o scuza ca el nui vinovat. vai de capu meu tare proasta mai eram, am revenit in tara il vad nu mii indiferent darnici nu fac cale intoarsa niciodata cai deajuns atita suferinta, nu se merita, eu iti urez succese meri fii bravoo.
0
24-07-2011, ora 14:32
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Este destul de complicata situatia sau nu..as putea sa-ti spun sa mergi la munte, dar nu prea ma incanta ideea..dupa cum se vede, si datorita situatiei, de a te insela si de a iubi pe altcineva, pune la indoiala sentimentele ei fata de tine..eu zic sa fii un pic mai indiferent cu ea, sa va dati o pauza, si prin asta vei vedea daca chiar tine la tine..daca te va cauta si va simti lipsa ta, va venii la tine hotarata sa va impacati si sa mergeti mai departe intr-o relatie normala..dar fii atent sa nu vrea sa se impace cu tine, doar ca stie ca tu o ajuti la nevoie si esti acolo pt ea, sa nu fie doar obisnuinta, si frica de singuratate, trebuie sa te asiguri ca inca mai are sentimente puternice..concluzia ar fi sa nu cedezi atat de repede, in fata ei..sa o tii un pic pe jar, iar daca va lupta pt relatia asta, merita o sansa..daca nu va face nimic sau nu indeajuns, atunci e bine ca fiecare sa-si vada de drumul lui..
0
24-07-2011, ora 14:32
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
"urmeaza sa plecam acum la sfarsit de luna la munte cateva zile, in locuri unde am mai fost..."
..paaaai, cum sa mai pleci cu ea la munte DUPA tot ce ti-a facut? nu esti casatorit "in acte", las-o ASA cum si-a dorit viata...Stii DE CE ti-a facut asta?!? pt. ca intotdeauna ai iertat-o si ai inteles-o -indiferent cu ce si cat ti-a gresit..ASA iti va face toata viata si, ATUNCI ce vei face: vei fi si casatorit si cu copii?!? esti tanar..si ai toata viata inainte. Bafta!..si stii unde ai mai gresit, chiar MULT..??..de fapt te-ai INJOSIT..in fata celor doi..trebuia s-o lasi...sa iese din situatia, ASA cum a intrat.
Las-o sa "mearga" la cei 2..asta si-a ales, ASTA sa aiba..Numai bine!
0
24-07-2011, ora 15:34
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Buna.
Mie imi este clar ca tu nu esti decis ce mai vrei de la ea. Nu ai vrea sa renunti la ea si in acelsi timp nici nu ai mai primi-o inapoi. Spui ca vrei sa o ajuti de parca viata ei ar depinde de a ta, dar ceea ce-i oferi acum o raneste si pe ea si pe tine, din cauza ca esti indecis.
Ceea ce este clar este ca nici eu si nici nimeni altcineva nu are cum sa spuna cu exactitate ca ea te-a inselat pentru ca nu te-a iubit, pentru ca lucrurile nu sunt niciodata in alb si negru. Am intalnit multe cupluri care erau impreuna din dragoste si tot s-au inselat si am intalnit cupluri in care nu prea era dragoste dar nu s-au inselat niciodata. Noi ca oameni avem multe slabiciuni si nevoi care de multe ori intra in conflict una cu alta. Ceea ce vreau sa zic este ca nu ai cum sa fii convins de faptul ca nu te iubeste pentru ca te-a inselat. Nici nu ai cum sa prezici viitorul si sa zici ca daca te-a inselat o data o va mai face si a doua oara.
Dar tu, daca chiar vrei sa o ajuti, trebuie sa iei in calcul faptul ca ea totusi pare sa sufere si sa-i pare rau de ce a facut, si, daca stai alaturi de ea fara intentia de a mai fi impreuna, nu vei face decat sa-i sporesti suferinta. Probabil ti-e si tie greu sa renunti la ea si atunci iti gasesti motive sa fii in preajma ei. Dar asta nu inseamna ca este bine pentru ea sau pentru ceea ce ar mai putea fi inca intre voi doi. Si sa iti explic de ce: daca vei alege sa nu va impacati dar vei fi alaturi de ea, ajutand-o sa treaca peste momentul dificil in care se afla, isi va imagina ca este loc de impacare; si cand va afla ca de fapt nu e, va suferi mult mai mult decat ar suferi acum daca ar avea sansa sa treaca peste problemele ei de una singura. Si tu vei avea de suferit pentru ca vei prelungi o relatie care este dureroasa pentru tine si care stii deja ca-i moarta. Daca vei alege sa treceti peste cele intamplate si sa ramaneti impreuna, va trebui sa te gandesti la cum va fi relatia voastra in conditiile in care tu joci rolul salvatorului ei in felul in care vrei s-o faci. Pentru ca asta ar putea sa-i dea de inteles ca poate sa se joace cu relatia voastra pentru ca tu vei fi acolo s-o salvezi de propriile greseli si asta poate crea o relatie dependenta. Ea este totusi o persoana matura si responsabila de propriile greseli, si poate ca ar ajuta-o mai mult sa isi revina de una singura. O relatie este mult mai frumoasa daca ambii parteneri sunt independenti si capabili sa aiba grija de propria persoana. Poate este nevoie sa realizeze de una singura niste lucruri pe care poate nu le-ar realiza daca tu ai dadaci-o.
0
24-07-2011, ora 15:36
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
VREAU SA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJIN
STIU CA M-AM INJOSIT...
EA STIE CA O IUBESC SI CRED CA DE ASTA PROCEDEAZA ASTFEL
SINCER SUNA AIUREA DAR DACA EU AS VREA AS PUTEA SA TREC PESTE TOATA MIZERIA CARE A FACUT-O DAR NU SIMT CA TREBUIE SA FAC SACRIFICIUL ASTA PENTRU EA, SIMT CA IL FAC DOAR PENTRU CEA CE SIMT EU, NU SIMT CA MA IUBESTE CU ADEVARAT SI SUNT APROAPE CONVINS CA VA MAI INTRA IN ASA CEVA.
SUNT CONSTIENT CA DRAGOSTEA ACEA PE CARE IA PURTATO ACELUI COLEG A FOST ADEVARATA SI INTENSA PENTRU CA ATUNCI IUBESTI SI TE BUCURI DE FIECARE FARAMA PENTRU CA O GUSTI MAI RAR PROBABIL...
A GUSTAT DROGUL SI SUNT CONVINS CA ATUNCI CAND SE VA MAI INATLNII CU ASA CEVA IN VIATA VA GRESI IAR...
POATE GANDESC GRESIT
SUNT CONVINS CA DACA DISPAR ACUM CA SI ALTADATA VOI SUFERII ENORM..AM SUFERIT SI PANA ACUM
DARA TOATA MIZERIA ASTA MI-A DEMOSNTART CATE POT FACE PENTRU PERSOANA CARE O IUBESC SI TARE MULT AS VREA SA AJUNG SA IUBESC IARASI PE CINEVA CARE MERITA ASTA.
PENTRU EA VOI RAMANE CA UN INGER PAZITOR SI O VOI AJUTA MEREU CAND VA FI IN DIFICULTATE PENTRU CA SUNT CONSVINS CA NU VA DISPAREA DIN SUFLETUL MEU.

AM INCEPUT SA CONSTIENTIZEZ CA ASA A FOST MAI MEREU NU CA SA SCHIMBAT ACUM...SI NU AM CUM SA O SCHIMB, NU O POT TRANSFORMA IN CEA CE VREAU EU.

VA MULTUMESC MULT PENTRU SPRIJIN

SUNT CONVINS CA DACA O SA MERG CU EA LA MUNTE SE VA AJUNGE LA ALTCEVA PENTRU CA EA INCEARCA IAR INIMA MEA CEDEAZA...LUPTA CE LUPTA SI CEDEAZA

MA SIMT ATAT DE BINE CAND O IMBRATISEZ, DAR MAI MULT DEVINE COSMAR SI TORTURA.. ( ESTE IN ZODIA FECIOAREI, SI CAND IUBESTE IUBESTE SI TE FACE SA TE SIMTI IUBIT ) ASTEPT SFATURI IN CONTINUARE
0
24-07-2011, ora 17:39
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
las-o in plata DOMNULUI si gaseste o fata care sa te merite.cand iubesti trebuie sa si respecti, nu sa reactionezi numai la instinc.
0
24-07-2011, ora 18:12
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Tocmai ti-am trimis un mesaj privat. Vezi in profilul tau, la mesaje :)
0
24-07-2011, ora 19:35
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
multumesc pentru sfaturi si sustinere, apelez la straini deoarece sunt coplesit si depasit de situatie...
multi mi-au spus ca daca o iubeam nu puteam sa o las sa fie fericita alaturi de altcineva, dar am simtit si am vazut in ochii ei ca este indragostita si fericita cu altcineva, cei drept nu banuiam persoana care trebuie si ea chiar ma mintea..mi-a recunoscut ca m-a scos din inima ei si l-a avut pe acel coleg de munk o perioada, eu inca mai cred ca este acolo dar stie ca este o relatie toxica si dasta a vrut sa o ajut...
mi-am schimbat mult parerea despre ea, despre faptul ca vroiam amndoi familie si un baietel, un copil...cand am vazut ca a riscat viitorul acelei familii, acelor copilasi ai acelui coleg... m-a facut sa-mi schimb parerea despre cum vede ea familia...
OARE NU ATUNCI CAND IUBESTI FACI TOTUL PENTRU PERSOANA CEALALTA PENTRU FERICIREA EI?
M-am luptat pentru relatie, apoi cand am vazut ca nu mai exista relatia, am incercat sa o las sa fie fericita, oare nu asa trebuia sa procedez?
ACUM MI-A REPROSAT CA NU TREBUIA SA O LAS SA SE INCURCE CU ACEL COLEG DE MUNCA, CHIAR DACA MA INDEPARTA SI MA FACEA SA SUFAR EU TREBUIA SA MA LUPT PENTRU EA, SA O FORTEZ SA SE INTOARCA LA MINE...DAR SUNT CONSTIENT CA DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE!!! Ar fi mai bine daca as opri totul aici, poate nu am mai suferii nici unul din noi atat de mult...?!
0
25-07-2011, ora 12:26
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
am hotarat sa ne distantam unul de altul( defapt eu am hotarat asta si i-am comunicat si ei)
Am vb cu familia ei si mi-au spus la fel, este o relatie moarta din care suferiti amandoi, suntem convinsi ca o sa va fie rau o perioada si o sa suferiti, dar mai bine rupeti pisica in doua, pentru ca nu va faceti bine deloc.
Sunteti persoane diferite si doriti persoane diferite langa voi si total altceva...
toti spera ca in viitor sa ne revedem candva si sa reincepem relatia, dar eu sunt convins ca acest lucru nu se va mai intampla...
Va fi greu, dar cred ca este cea mai buna decizie acum !
0
25-07-2011, ora 13:01
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
O sa treci peste, o sa vezi! Fii tare! :)
0
25-07-2011, ora 14:06
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
@crazymouse, felicitari pentru decizia luata, nu esti nici ultimul nici primul.se rup relatii care dureaza 20-30 de ani si uneori chiar mai mult.timpul vindeca ranile, vei gasi o fata, care sa te merite, fiecare sac are petecul lui. multa sanatate si putere.
0
25-07-2011, ora 14:29
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
VA MULTUMESC PENTRU SPRIJIN...
Sunt constient ca vor urma regrete, suferinta si tot ce este mai rau...dar la fel de constient ca pana la urma tot vor trece...timpul vindeca, amintirile raman, fie frumoase fie mai putin frumoase...
eu m-am straduit totdeauna ca si acum sa salvez ce a fost frumos, sa-mi aduca un zambet pe buze atunci cand imi voi aminti de fata asta, ci nu o intristare...
dar timpul este cel mai bun arbitru!
Va multumesc pentru sustinere
acum urmeaza sa am putina grija de viata mea si sa o revizuiesc putin pentru ca mi-am cam batut putin joc si am neglijato in ultima perioada...
Va multumesc si va doresc sa aveti parte numai de iubire, sa iubiti si sa fiti iubiti!
0
25-07-2011, ora 16:38
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
AU INTERVENIT PROBLEME SERIOASE.
CRED CA EA A INTRAT INTR-O DEPRESIE...
IERI A GASIT-O BUNICA EI INTR-UN COLT PE BALCON CU GEAMUL LARG DESCHIS, PLANGAND...MI SE RUPE INIMA OAMENI BUNI...
CE SA FAC????
IMI E FRICA SA NU FACA VREO NENOROCIRE, LUCRU PE CARE NU MI LAS PUTEA IERTA CAT VOI TRAI !
AJUTATI-MA, CUM SA PROCEDEZ !!!
SUNT DISPUS SA-MI SACRIFIC FERICIREA CA SA O FAC SA IASA DIN DEPRESIA ASTA...
IMI E DESTUL DE FRICA !
0
26-07-2011, ora 16:36
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
a venit la mine am gasito plangand in fata portii, ce sa zic mi se rupe inima cand o vad asa...
ieri am vb cu familia ei si mi-au spus ca mai bine rup eu 'pisica in doua' pentru ca ii face rau situatia asta...
o sa incerc sa o evit sa nu ii mai raspund si sper sa nu-mi mai faca vizite surpriza...
sunt convins ca nu o sa ii fie bine acum, dar cred ca va intelege
am stat si am vb cu ea afara mai devreme cateva ore...i-am facut un ceai caldut sa se linisteasca si am vb deschis fara ca sa mai planga... i-am explicat in ce stadiu suntem noi, ca relatia noastra a murit, ca ne dorim si probabil avem nevoie de altfel de persoane langa noi...
i-am sugerat sa iasa undeva singura ca sa-si puna ordine in ganduri..
mi-a spus ca vrea sa demisioneze pt ca nu mai suporta sa-l vada pe 'amant' zi de zi la munca...
din conversatia care am avut-o cred ca a inteles faptul ca ar fi bine sa pastram distanta, macar o perioada pentru ca ne facem rau amandoi...mi-a promis ca nu ma va cauta...ACUM SA VEDEM DACA O SA SE TINA SI DE CUVANT...pentru ca nu vreau sa ajung sa ma comport mai urat sa fiu rautacios si foarte indiferent cu ea ca sa nu ma mai caute deloc..
Am facut-o sa inteleaga ca face rau familiei ei, in primul rand, chiar daca vrea sa ma sperie pe mine isi sperie mai mult familia si nu este bine!
Va multumesc si sper sa se rezolve totul !
0
26-07-2011, ora 16:54
svetlana_33
Nu este medic/terapeut
svetlana_33
Salut este dureros sa zici sa nu ma mai suni si plus ca asta da o situatie ca mereu vreai sa suni. stii o intrepreta rusa este LOLITA apoi sa stii ca ea zice asa cand aude pe cineva ca plinge pentru asa situatii, , plingi, plingi mai pitun pipi vei face, , asaca eu stiu la sigur ca asa si este. trebuie si tu si ea sa punet pret pe voi si sa ridicati capu si mergeti inainte caci asai in veata asta mai sant stari de parca soo oprit tot in loc dar este doar o iluzie veata merge inainte si sa vezi ce de frumoasae. esti o persoana visatoare plus ca esti si romantic de miroase si in basarabia de la tine a baiatok numai ca nitel teai ratacit dar nui nimica asai veata ca de altfel no fi ea interesanta.eu iti urez succese mari si mai bine ca sportu sa stii ca nu te ajuta nimica sa esi. eu stiu ca acuma nu tii bine nici in casa nici la tv nici unde nu teai aseza. cand esti afara cand esti in casa unde te duci nui bine. eu de exzeplu mergeam la o sala sportivasi jucam tenis sa vezi cum scoate stresu plus ca mai lasam si mobilu special acasa, si acolo stam tot timpu liber. searaveneam era greu sa nu verifictelefonu ca vennea de la sala in fuga mare la telefon erau catio data sunete catio data mesaje dar de ce raspundeam de ce o incurcam mai tare.Si incet incet tipu so scurs si peste un an fix cand neam vazut era o persoana de tot straina avea niste maniere care eu nu le cunostea sau le iutase deja. de asta si zic ca trebuia sa ne vedem mai degraba de un an caci eu am revenit in tara peste un an si am hotarit sa ne vedemavea in mina o jucarica moale si frumoasa cand lam intilnit mio dato asa la fata si zise buna seara uite cam venit sa te vad, dar mie nu mio placut mirosu la jucarie si am zis primu meu cuvin, , fu ce pute, , si el, , miai uitat si mirosu la parfum nebuno, , am servit o cafea in tot acest timp eu nu aveam rabdare sa plece. El mai incerca sa mai faca un pas spre mine dar era totu strain. eu nu povestesc de istoria mea ca sa teplictisesc.Vreau sa eii invataminte.dupa cio plecat muklte zile ma prindeam la gandu ca trebuia sa fac mai degraba sa ne vedem mai degraba caci mult timp so suferit si nici nustiam de la ce.succese
0
26-07-2011, ora 20:12
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
svetlana33 esti o criminala in serie a limbi romane!!!!
0
26-07-2011, ora 21:08
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
@adrian2011mare dreptate ai, abia am priceput ceva, dar m-a destins expresia ta.
0
27-07-2011, ora 00:24
crazymouse
Nu este medic/terapeut
crazymouse
ASTAZI AM FOST SA INOT, M-AM DETASAT COMPLET...
DUPA AM FOST IN HERASTRAU AM STAT PE IARBA SI AM CITIT O CARTE A NAIBII DE INTERESANTA
- CARTEA GESTURILOR ( A NAIBII DE INTERESANTA ! -)PETER COLLETT

CAT DESPRE IUBIREA VIETII MELE - ASTAZI MI-A DAT MESAJ CA IMI MULTUMESCTE PT TOT CE AM OFERIT IN CEI 3 ANI SI MI-A RECUNOSCUT CA M-A MINTIT PE PARCURSUL CELOR 3 ANI DE RELATIE, INCA DE LA INCEPUT...A PORNIT GRESIT SI MI-A ASCUNS MULTE CA IN SFARSIT SA SE BAGE IN CEL MAI MARE RAHAT DIN VIATA EI...
ACUM MI-A PROMIS CA O SA MA ASTEPTE MULT TIMP ( DAR NU VA FACE ASTA, SUNT CONVINS) PANA IMI VOI DA SEAMA CA MA IUBESTE.
MI-A SPUS CA SI-A DAT SEAMA CE EU ERAM JUMATATEA EI SI NU TREBUIE SA RENUNTE LA MINE SI CA O SA MA ASTEPTE IN LINISTE..ETC..
EU SUNT CONVINS CA VA RELUA RELATIA CU UNUL DINTRE CEI 2, PROBABIL CEL DE CARE S-A FOLOSIT...P[ENTRU CA CELALAT E INSURAT, DAR CINE STIE...
I-AM EXPLICAT CA CEA CE SIMTE EA PENTRU MINE ACUM ESTE MAI MULT O OBSESIE SA II FIU ALATURI, NU DRAGOSTE, PT CA NU II PASA DACA SUNT FERICIT LANGA EA SAU DACA SUNTEM FERICITI IMPREUNA CI DOAR SA FIM IMPREUNA, ASTA DOAR DATORITA SENTIMENTULUI DE VINOVATIE PT CEA CE A FACUT SI DE ACEA NE DORESTE IMPREUNA SI A FACUT OBSESIA ASTA..
INTRE TIMP EU INCERC SA MA DETASEZ, SA UIT DE ACEST COSMAR...SI SUNT CONVINS CA LUCRURILE SE VOR LINISTII SI CA PESTE UN TIMP CAND O VOI PRIVI NU O SA MA MAI DOARA INIMA CA NU-MI ESTE ALATURI..

VA MULTUMESC MULT PENTRU SPRIJIN !
0
27-07-2011, ora 12:57
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
ma bucur ca esti optimist! Asa trebuie sa fii stai linistit mergi inainte ca vine soarele si pe strada ta!
Esti un baiat cu suflet mare si o sa iti dea Dumnezeu o fata care sa te iubeasca si sa nu te mai insele
Meriti sa fii fericit cu fata frumoasa la suflet cum esti tu
Sa fii sanatos si sa fii iubit!!!
0
27-07-2011, ora 16:00
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Nu-i mai raspunde nici la telefon si nu-i mai citi NICI macar mesajele.
"MI-A SPUS CA SI-A DAT SEAMA CE EU ERAM JUMATATEA EI SI NU TREBUIE SA RENUNTE LA MINE SI CA O SA MA ASTEPTE IN LINISTE..ETC.."..NU o mai crede nici daca zice ca e zi si de fapt e zi..tu, incearca sa vezi ca, pt. ea e noapte...ti-a facut totul cu buna stiinta INCA de la inceput?!?.decat, URAT.mai pot scrie...Felicitari pt. hotararea luata...sunt atatea fete care, iti vor oferi liniste si fericire, iubire...INCAT, nici sa mai vb. DESPRE ea, NU merita. Numai bine...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul