oare ce ar putea fi?
buna ziua
as dori sa cer parerea unui medic sau unei persoane in masura sa-mi raspunda... sper ca nu este un motiv de ingrijorare ceea ce am sa va povestesc: ieri i s-a intamplat logodnicului meu sa gaseasca pe slip cateva pete sau mai exact picaturi maro ca si cand ar fi fost de la o diaree, insa nu a avut probleme de genul acesta. nici nu a simtit nimic, le-a observat pur si simplu atunci cand a fost la toaleta. mi-e teama sa nu fie ceva grav... va rog sa ma ajutati cu o parere! va multumesc anticipat
numai bine!
as dori sa cer parerea unui medic sau unei persoane in masura sa-mi raspunda... sper ca nu este un motiv de ingrijorare ceea ce am sa va povestesc: ieri i s-a intamplat logodnicului meu sa gaseasca pe slip cateva pete sau mai exact picaturi maro ca si cand ar fi fost de la o diaree, insa nu a avut probleme de genul acesta. nici nu a simtit nimic, le-a observat pur si simplu atunci cand a fost la toaleta. mi-e teama sa nu fie ceva grav... va rog sa ma ajutati cu o parere! va multumesc anticipat
numai bine!
3 comentarii
0
07-10-2009, ora 16:21
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua,
Din câte ştiţi, logodnicul dvs. are probleme anale (cu anusul)???? Hemoroizi externi sau interni????? probleme intestinale (constipaţie, colită, boala Crohn etc.)...????
Din câte ştiţi, logodnicul dvs. are probleme anale (cu anusul)???? Hemoroizi externi sau interni????? probleme intestinale (constipaţie, colită, boala Crohn etc.)...????
acum cateva luni a avut hemoroizi, dar nu stim sigur daca asta a fost ptr ca nu a fost la medic doar asa a crezut el ptr ca si mama lui a avut, care au disparut de la sine fara niciun tratament; cumparaseram niste ceai de pelin, insa nu a mai fost nevoie sa-l foloseasca la vremea respectiva ptr ca i-a trecut; credeti ca de la asta ar putea fi?
va multumesc ptr raspuns
va multumesc ptr raspuns
0
07-10-2009, ora 17:07
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Da, ei pot fi cauza. Vă rog să insistaţi să meargă la un control proctologic, sau măcar la un gastroenterolog! (medic proctolog; PROCTOLOGÃE s.f. Disciplină medicală care se ocupă cu afecţiunile anusului sau rectului. [Gen. -iei. / fr. proctologie, cf. gr. proktos - anus, logos - ştiinţă].Sursa: DN). Să nu amâne.toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual