Oase lungi si subtiri | Forumul Medical ROmedic

Oase lungi si subtiri

07-02-2017
MaximIon
Nu este medic/terapeut
MaximIon
Buna seara.

Am 1.92, 18 ani si 75kg. Problema mea e ca am oasele prea lungi si subtiri. Degetele mele de la picior sunt foarte lungi la fel si talpa, port 47. Mana mea este lunga si subtire, la fel si degetele sunt foarte lungi si subtiri. Am vreun hormon in exces? Daca da ce hormon?
3 comentarii
0
08-02-2017, ora 12:31
Dr. Dumitriu Roxana Ioana
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Dumitriu Roxana Ioana
Buna ziua! Nu putem stabili doar din aspectul dvs daca aveti vreo modificare hormonala, suspiciunea clinica trebuie confirmata prin efectuarea analizelor de laborator. Ar fi util de stabilit de cat timp aveti acest nr la pantof? De cand s-a modificat sau daca ati observat modificari in dimensiunea mainilor, nasului etc.
0
08-02-2017, ora 14:02
MaximIon
Nu este medic/terapeut
MaximIon
Mi-am facut analizele de sange dar n-au observat nimic deosebit, probabil trebuie altfel de analize. Pai la 11-12 ani aveam 1.74-1.75 iar acum am 1.92-.1.93. Talpa piciorului a tot crescut, la fel si degetele de la picior care sunt foarte lungi. Bratul meu este foarte lung, la fel si degetele de la palma, cel mai mare deget e cat palma de mare. Nu ma deranjeaza lungimea, ci ca sunt foarte subtiri degetele, la fel si antebratul si incheietura. Tin sa precizez ca am crescut foarte mult intr-o perioada scurta de timp.
0
08-02-2017, ora 20:17
Dr. Dumitriu Roxana Ioana
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Dumitriu Roxana Ioana
Va recomand sa consultati un medic endocrinolog pentru evaluare de specialitate si investigarea axului hipotalamo-hipofizar, daca nu ati facut deja acesti pasi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Care sunt factorii care fac ca oasele să se remodeleze È™i să rămână sănătoase?
  • Efectele vitaminei K asupra sănătății osoase
  •