Oboseală foarte mare în zona feței - cearcăne mov

21-04-2018
IsabellaM
Nu este medic/terapeut
IsabellaM
Bună ziua,
De câteva luni mă confrunt cu o oboseală foarte mare în zona feței care persistă permanent. Pe zi ce trece, cearcănele mov de la început au devenit foarte adânci și se închid mai mult la culoare. Deși dorm suficient de mult, mă trezesc mai obosită decât am adormit. Vreau să mai precizez faptul că în activitățile mele fizice mi se încălzește repede tot corpul, obosesc rapid și îmi transpiră capul foarte mult, iar analizele de sânge mi-au ieșit bune.
7 comentarii
0
22-04-2018, ora 00:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Control Cardiolog, Endocrinolog. Daca analizele ies bune, simptomele dv pot fi de Anxietate. Apelati la un psiholog, psihiatru.
1
22-04-2018, ora 06:18
IsabellaM
Nu este medic/terapeut
IsabellaM
Mulțumesc pentru răspuns
0
22-04-2018, ora 20:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu placere. Sanatate multa!
0
29-04-2018, ora 12:51
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Ati facut analize si spuneti ca sunt bune. Dar e posibil sa nu le fi facut pe toate cele necesare. Toate investigatiile trebuie sa le faceti sub coordonarea unui medic.

dr Petre Muresan
0
30-04-2018, ora 23:44
Dr. Manu Mariana Daniela
Medicina generala, Iasi
Dr. Manu Mariana Daniela
Expunerea la soare acum primavara poate fi obositoare, dat fiind modificarea densitatii luminii, caldurii, duratei de expunere. Este normal sa dormiti mai mult, in caz contrar apare oboseala. Dormiti, pentru ca in somn se descarca plusul de energie solara acumulat in corp. Dar respectati protectia la expunerea si la aparatele de radiofrecventa ca telefoane mobile, calculator (4 - 5 ore maxim / zi). Consumati salate, spanac, brinzeturi, lapte, fructe, oua, carne de vita. La medicamente: vit A +D2+ zn, Cavit 9.
0
03-05-2018, ora 05:23
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Recomandarile sunt foarte bune. Le confirm. Si recomand si un set de investigatii.

Dr Petre Muresan
0
10-05-2018, ora 23:47
IsabellaM
Nu este medic/terapeut
IsabellaM
Vă mulțumesc pentru recomandări. Am început să iau Calciu + Vitamina D3 + Magneziu, iar în curând o să îmi fac și restul de investigații.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.