obsesie?

14-09-2010
black1987
Nu este medic/terapeut
black1987
buna seara!

o colega de facultate, de 3 ani de zile, nu ma mai lasa in pace: imi face glume proaste, ma suna chiar si la 1 noaptea si chiar, ultima isprava, a pus un coleg sa ma seduca!
mentionez ca niciodata nu i-am facut nimic si la facultate suntem ca si 2 straine, nu vorbim, nu interactionam etc.
ce sa cred?
e obsedata de mine?
e bolnava psihic?
oare ce gandeste creierul ei bolnav ? (pt ca, orice ar fi, sufera de vreo afectiune)
astept pareri avizate sau intamplari similare ca sa stiu ce am de facut, intelegand cu CE ma confrunt.

va multumesc!
2 comentarii
0
17-09-2010, ora 14:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si am patiti asa ceva in urma cu vreo 10 din cauza unei domnisoare care nu putuse sa fie cu fostul meu prieten.

Va sugerez ori sa luati legatrura cu parintii ei (luati adresa, telefon) de la secretariatul facultatii. Ori plangere la politie. In nici un caz nu stati asa ca nu se va potoli.

Cu pace,

Clara
0
17-09-2010, ora 14:39
micky1603
Nu este medic/terapeut
micky1603
Am 33 ani si in urma cu un an si doua luni am suferit un accident in urma caruia am avut fractura deschisa cominutiva tip II femur stg si a fost introdusa tija de tip K.Dupa cinci luni am avut o interventie la genunchi din cauza unor probleme mai vechi care s-au agravat dupa fractura.Diagnosticul a fost:condromalacie gr II trohlee si rotula, plica sinoviala mediala suprapatelara si status post fractura.Problema este ca ma doare piciorul foarte tare atunci cand merg.Atunci cand este rece, dar si cand a fost foarte cald ma durea.Am avut si zile mai bune, dar acum nu pot sa merg fara baston si scarile nici acum nu pot sa le urc fara sustinere.Am fost acum o luna la control si medicul mi-a zis ca trebuie sa treaca cel putin un an si jumatate de la operatie ptr a -mi putea extrage tija(este lasata putin cam sus si ma deranjeaza la sold).Am facut fizioterapie si kinetoterapie fac si in prezent, iar recent am inceput sa fac laser pe zonele dureroase.As vrea si eu sa stiu daca este normal ca dupa atata timp este normal sa ma mai doara asa tare piciorul si ce as putea face in acest sens.Nici calmantele nu ma mai prea ajuta si nici nu as vrea sa abuzez de ele.Va multumesc in cazul in care imi veti da un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul